Caribbean kreeftenstaarten met zacht, lichtzoet vlees en een stevige structuur. Perfect om te grillen, te garen in boter of te serveren in een luxe surf & turf.
Malse haasbiefstuk van Rancho's Reserve: grasgevoerd Aberdeen Angus rund uit Uruguay, triple trimmed door onze Meesterslagers. Zuid-Amerikaans rundvlees op z'n best!
Dit luxe Chateaubriand van het Aberdeen Angus wordt gesneden uit het midden van de ossenhaas en staat bekend om zijn elegantie, zachte structuur en v...
De Flat Iron Steak Black Angus USA is een verborgen juweeltje dat je niet mag missen. Deze malse steak, gesneden uit de sukade, staat bekend om zijn intense smaak en zachte stru...
Iberico ribfingers (carne de costilla), oftewel gemarmerde stukjes vlees die één voor één worden versneden uit de ribben van het Spaanse Iberico varken.
Gebruik de chunks van Big Green Egg om langdurig te roken. De Mesquite rook chunks geven een kruidige en pikante aroma af die heerlijk samengaan met rood- en varkensvlees!
De wood chuncks van Big Green Egg geven lang een mooie aroma en rijke smaak af. De Oak chuncks geven een medium tot sterke rooksmaak die niet overheerst en is daarom perfect ges...
De hickory wood chunks zijn perfect om lang te roken en geven een kruidige rooksmaak aan het vlees, waardoor ze uiterst geschikt zijn voor ribs en gevogelte!