• 0522 24 66 19  (Meppel)
    • Vlees met fijne herkomst
    • Eigen worstmakerij
    • Vakmanschap door eigen slagers

Katenhaasje LIVAR

Katenhaasje van het Limburgs Kloostervarken

Lees meer
Pas Katenhaasje LIVAR aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Productinformatie

    Katenhaasje van het Limburgs Kloostervarken


    Wat is een katenhaasje? 

    Gekruide varkenshaas met katenspek omwikkeld. Een katenhaasje is zo'n klassieker waar je zo ineens zin in kan hebben.. 


    Bereidingswijze

    Hoe bereid je een katenhaasje? 

    Laat boter smelten in de koekenpan en bak 't katenhaasje in ongeveer 12 tot 15 minuutjes rosé. Pas op dat je 't vuur niet te hoog zet, want dan verbrand het spek.


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan