Gemarmerd rundergehakt van Nebraska Prime: Certified Black Angus rund met PRIME label. Goed om te weten: wat meer doorregen met vet dan 'regulier' rundergehakt.
Smaakvol gehakt van Alpin Fleckfieh, oftewel Simmentaler rund, traditioneel ras- en kruidengevoerd in de Oostenrijkse Alpen en het gehakt versgedraaid in eigen slagerij.
Lees meer
Stroganoff gehakt van het Limburgs kloostervarken & Blonde d'Aquitaine rund. Half-om-half dus. Op smaak gemaakt met stroganoff kruiden zonder kunstmatige toevoegingen. Beste...
Rundergehakt van Blonde d'Aquitaine, van rund uit de regio, door mijn vader Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd. (H)eerlijk mager rundvlees voor 't lekkerste balletje!
Lees meer
Tartaar / gehakt is misschien wel het meest gegeten vlees van Nederland en dat is niet zo gek, want met gehakt en tartaar kun je alle kanten op. Bovendien is het mager vlees, dus heel geschikt voor de gezonde doordeweekse keuken. Tartaar of gehakt online kopen is bovendien tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Daarnaast vind je bij The Butchery weer andere opties dan je misschien gewend bent bij je supermarkt of plaatselijke slager. Denk aan halfom gehakt van Black Angus en Livar of Mangalitza. Vlees van kwalitatieve rassen die een goed leven hebben gehad. Win-win, want dat goede leven proef je.
Kies dus je favoriete gehakt en bestel online. Leveren wij het quickfrozen bij je thuis!
Wat is kipgehakt?
Kipgehakt is gemalen kippenvlees en nog altijd een ondergeschikt kindje in de Nederlandse keuken. Gek eigenlijk, want Nederlanders zijn dol op kip en dol op gehakt. Kipgehakt is nog magerder dan rundergehakt en vrij neutraal van smaak, dus heel goed te marineren of kruiden. Het past perfect in bijvoorbeeld de Aziatische keuken en is ideaal wanneer je iets magers op tafel wilt zetten.
Kipgehakt online kopen?
Dat kan eenvoudig bij The Butchery en wel van mooie rustieke rassen. Ver weg dus, van de bio-industrie! Bestel je voor 11.00, dan krijg je dezelfde avond tussen 17.00 en 22.00 geleverd. Makkelijker kunnen we het echt niet maken!