•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Maaltijdbezorging aan huis

Lukt het koken niet (meer), maar wil je wel goed blijven eten? Onze chefs staan élke dag in de keuken om gezonde & voedzame maaltijden te bereiden die je thuis alleen nog maar hoeft op te warmen. Mét lokale ingrediënten, zoals groente van De Groentemannen uit Zwartsluis en ons eigen vertrouwde vlees. Fijne gedachte toch?

Onze maaltijden worden wekelijks bezorgd door een vaste chauffeur. Op donderdag rijdt hij heel Meppel door om onze klanten van kant-en-klaar maaltijden te voorzien en op woensdagen bezorgt onze chauffeur in de dorpen rondom Meppel. 

Onze chauffeur rijdt elke week een vaste route, waardoor de maaltijden elke week op ongeveer hetzelfde tijdstip bezorgd worden. 

 


Hoe werkt het?

Stap 1 Bestel

Vul de bestellijst in en lever in bij de winkel of geef mee aan de chauffeur.

Stap 2 Bereiding

Onze chefs bereiden de maaltijden en vriezen direct na bereiding in.

Stap 3 Bezorging

Bezorging (voor een kleine bezorgvergoeding van €2,99) door vaste bezorger op een vaste dag in de week.

Stap 4 Opwarmen

Haal de maaltijd een dag van tevoren uit de vriezer, warm de maaltijd op in de magnetron. Eetsmakelijk!


 

Kant-en-klaar maaltijden

Onze kaart bestaat uit 10 verschillende stamppotten, verschillende combinaties aardappels, vlees&groente en gerechten uit de Oosterse & Italiaanse keuken. In verschillende portiegroottes, zodat je nooit eten weg hoeft te gooien. De maaltijden worden bereid in ons Vershuis in Meppel met duurzaam kwaliteitsvlees en enkel verse ingrediënten. Eerlijk, verantwoord, zonder conserveringsmiddelen en volgens oude tradities. Een kuil lekkere dikke rundvleesjus bij stamppot en puree bijvoorbeeld, zoals ’t hoort..

Vriesverse maaltijden

Binnen een uur na bereiding worden de maaltijden voor maaltijdbezorging op een speciale manier ingevroren, zodat voedingswaarden en smaak behouden blijven. Op deze manier kunnen we een verser-dan-vers garantie bieden! De maaltijden worden diepgevroren geleverd en kunnen thuis dus zo weer de vriezer in. Haal de maaltijd een dag van tevoren uit de vriezer en laat het eten rustig ontdooien in de koelkast.  

Maaltijdenservice Meppel

Op elke donderdag brengt onze vaste maaltijdbezorger Henk de maaltijden in Meppel rond. Elke week op ongeveer hetzelfde tijdstip een vertrouwd gezicht, wel zo fijn toch? Henk bezorgt de vriesverse maaltijden tot in de vriezer*.  Met alle liefde neemt hij dan gelijk extra boodschappen mee zoals vleeswaren voor op brood, op maatgehakte karbonaadjes een biefstukje voor de zondag, een van onze huisgemaakte soepen of banket van Amoureus.

 

*In verband met Corona worden momenteel de maaltijden contactloos bij de deur afgegeven, zowel veiliger voor u als voor onze chauffeur.

Maaltijdenservice buiten Meppel

Op elke woensdag worden de maaltijden bij onze klanten die in de plaatsen buiten Meppel wonen bezorgd door onze vaste chauffeur Henk. Met een route door Steenwijk, Nijeveen, Darp, Havelte, Koekange, Ruinerwold, Ruinen, Ansen, Veeningen, Zuidwolde, De Wijk & Staphorst komt hij in bijna alle dorpen rond Meppel. Staat je woonplaats er niet bij? Er is altijd ruimte om onze route te verruimen, bel gerust naar de winkel of we ook bij jou bezorgen.


Veelgestelde vragen:

Wanneer moet ik mijn bestelling inleveren?
Om onze versgarantie te kunnen geven, hebben we een vaste productiedag, namelijk op zaterdag. Alle maaltijden worden op deze dag bereid, ingeschept & binnen een uur ingevroren. Het is dus voor zowel de afhaalbestellingen als de bezorgbestellingen belangrijk dat de bestelformulieren vóór het weekend bij ons binnen zijn, zodat we alle bestellingen voor de komende week in het weekend kunnen verwerken om de versgarantie te kunnen garanderen.

Wat gebeurt er met het eten als ik niet thuis ben op moment van bezorging?
Een keer niet thuis zijn op moment van bezorging kan natuurlijk voorkomen. Graag zouden we dat van tevoren horen, zodat we er rekening mee kunnen houden. Omdat we de bezorging in eigen beheer hebben, kunnen we maatwerk leveren en voor een keer de maaltijden op een ander moment bezorgen. Niet doorgegeven? Onze chauffeur probeert dan de maaltijden bij de buren af te leveren en telefonisch contact op te nemen. Als dit niet lukt, gaan de maaltijden mee terug naar de winkel waar ze weer in de diepvries opgeslagen worden.

Hoe werkt het betalen?
U kunt betalen via een factuur. Deze krijgt u maandelijks in uw mailbox of via de post op uw adres. Bij het afhalen van uw bestelling kunt u natuurlijk contant betalen.

Ik haal liever mijn maaltijden op
Ophalen kan natuurlijk op. U kunt dan de bestellijst in de winkel inleveren bij het ophalen van uw bestelling en u spaart dan gelijk voor een gratis maaltijd. Zelf de maaltijd samenstellen uit onze winkelvoorraad is uiteraard ook een mogelijkheid. Op maandag & dinsdag is dit extra voordelig, je ontvangt dan namelijk 10% korting over alle maaltijden!

Ik ben geïnteresseerd in vegetarische maaltijden, zijn hier ook mogelijkheden voor? 
Zeker! Wij kunnen ook vegetarische maaltijden bezorgen. Bel voor de vegetarische opties even met onze winkel in Meppel (0522 24 66 19), hier worden alle maaltijden bereid en kunnen we u met liefde uitleggen welke maaltijden vegetarisch geleverd kunnen worden.