Pulled pork is helemaal hot en happening, maar aangezien de bereiding heel wat uren in beslag neemt, kunnen we ons heel goed voorstellen dat je die tijd niet altijd hebt. Hoe ma...
Favoriet in de USA St. Louis Style ribs: dikbevleesde buikribben, met een mooie vetdooradering en een rechte snit voor gelijkmatige garing. Perfect op de BBQ!
De brisket "pecho" is een bijgesneden whole packer zonder ear. Hier zit een getrimde point en het mooie stuk van de flat aan. In Amerika by far de meest gebruikelijke ...
Gua Bao Buns zijn zachte, gestoomde broodjes uit de Chinese Fujian-regio, geliefd in de Taiwanese keuken. Perfect om te vullen met buikspek, pulled pork of jouw favoriete vleesc...
Gemarmerd rundergehakt van Nebraska Prime: Certified Black Angus rund met PRIME label. Goed om te weten: wat meer doorregen met vet dan 'regulier' rundergehakt.
Kalfswangen van het Blonde d'Aquitaine kalf. De wangen zijn al ontvliesd en kunt u zo bereiden. alles wat er nog op zit draagt bij aan de smaak (het vetrandje etc)