Rundergehakt van Blonde d'Aquitaine, van rund uit de regio, door mijn vader Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd. (H)eerlijk mager rundvlees voor 't lekkerste balletje!
Lees meer
Gemarmerd rundergehakt van Nebraska Prime: Certified Black Angus rund met PRIME label. Goed om te weten: wat meer doorregen met vet dan 'regulier' rundergehakt.
Pulled pork is helemaal hot en happening, maar aangezien de bereiding heel wat uren in beslag neemt, kunnen we ons heel goed voorstellen dat je die tijd niet altijd hebt. Hoe ma...
Kipdijfilet van Hollands Scharrelaar, 100% Hollandse kip met vrije uitloop en natuurlijk gevoerd met 70% granen. Proef het goede leven en ga voor kwaliteit!
Black Angus burgers met mozzarella, basilicum&zontomaat worden met veel liefde gemaakt door onze slagers. De liefde en kwaliteit van het vlees -en kruiden- proef je dan...
Onze ambachtelijke kruidenboter komt uit eigen keuken en is zorgvuldig bereid volgens traditioneel recept. Deze boter is rijk en romig, perfect op smaak gebracht met een subtiel...
Onze ambachtelijke kruidenboter Toscana komt uit eigen keuken en wordt met liefde bereid volgens traditioneel recept. Deze romige boter is rijk van smaak en perfect in balans do...
Gebruik Croix Valley Wing en BBQ Booster als smaakmaker voor al je favoriete gerechten, van groenten en friet tot zeevruchten, popcorn, hamburgers en meer.
Gebruik Croix Valley Wing en BBQ Booster als smaakmaker voor al je favoriete gerechten, van groenten en friet tot zeevruchten, popcorn, hamburgers en meer.
Deze Italiaanse Barbecue Booster is een zorgvuldig samengestelde mix van kruiden en specerijen, waaronder oregano, basilicum, knoflook en rode pepervlokken.