Black Angus burgers met cheddar&jalapeno worden met veel liefde gemaakt door onze slagers. De liefde en kwaliteit van het vlees -en kruiden- proef je dan ook terug!
Black Angus burgers met old Amsterdam&mosterdzaadjes worden met veel liefde gemaakt door onze slagers. De liefde en kwaliteit van het vlees -en kruiden- proef je dan oo...
Gemarmerd rundergehakt van Nebraska Prime: Certified Black Angus rund met PRIME label. Goed om te weten: wat meer doorregen met vet dan 'regulier' rundergehakt.
Black Angus burgers met mozzarella, basilicum&zontomaat worden met veel liefde gemaakt door onze slagers. De liefde en kwaliteit van het vlees -en kruiden- proef je dan...
Iberico ribfingers (carne de costilla), oftewel gemarmerde stukjes vlees die één voor één worden versneden uit de ribben van het Spaanse Iberico varken.
Favoriet in de USA St. Louis Style ribs: dikbevleesde buikribben, met een mooie vetdooradering en een rechte snit voor gelijkmatige garing. Perfect op de BBQ!
Smaakvol gehakt van Alpin Fleckfieh, oftewel Simmentaler rund, traditioneel ras- en kruidengevoerd in de Oostenrijkse Alpen en het gehakt versgedraaid in eigen slagerij.
Lees meer
Deze geelpoot Landes kip heeft het Label Rouge, dit betekent dat de kip lang geleefd heeft onder de allerbeste omstandigheden. Het Label Rouge keurmerk gaat veel verder dan het ...
Black Angus burgers met gorgonzola&veenbes worden met veel liefde gemaakt door onze slagers. De liefde en kwaliteit van het vlees -en kruiden- proef je dan ook terug!
Juicy braadworst van het mooie varkensras Duke of Berkshire. Deze variant is gemaakt met kruidenboter, uiteraard in eigen worstmakerij naar recept van Meester Worstmaker Henri v...
Een witte mini brioche bun is een kleine versie van de klassieke brioche bun, die van nature een zachte, lichtzoete en luchtige textuur heeft. Deze mini buns zijn perfect voor h...