•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Braadworst LIVAR - cheddar/jalapeno

Cheddar Jalapeno worst (4 stuks) van 3*** beter leven LIVAR varken. Ambachtelijk bereid door Meester Worstmakersin eigen worstmakerij.

Lees meer
Pas Braadworst LIVAR - cheddar/jalapeno aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Bereidingswijze

    Productinformatie

    Cheddar Jalapeno worst (4 stuks) van 3*** beter leven LIVAR varken. Ambachtelijk bereid door Meester Worstmakersin eigen worstmakerij.


    CHEDDAR  JALAPENO WORST LIVAR

    Cheddar Jalapeno worst van LIVAR behoort onmiskenbaar tot één van onze bestsellers. De worstjes worden naar eigen recept in eigen worstmakerij gemaakt van het allerbeste varkensvlees en een uitgebalanceerde combi tussen cheddar en jalapeno. Juicy dankzij de cheddar en niet té pittig, maar net even een extra kick door de jalapeno’s. Een ambachtelijk product waar we trots op zijn!

    3*** BETER LEVEN LIVAR

    Deze cheddar jalapeno worst komt dus van LIVAR, oftewel het Limburgs Kloostervarken. Dit is het enige Nederlandse varkensvleesproduct met het 3*** Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. En dat keurmerk krijg je niet zomaar! Op het gebied van dierenwelzijn kun je dus geen betere keuze maken, maar dat geldt daardoor ook voor kwaliteit. ‘Smaak als beloning voor goede zorg’, luidt het credo van LIVAR en daar zijn wij het roerend mee eens.

    Cheddar Jalapeno worstjes

    CHEDDAR JALAPENO WORST UIT EIGEN WORSTMAKERIJ

    The Butchery is de online slagerij van Lantinga Slagerijen, al jarenlang een begrip in Meppel en omgeving. 'Proef de Oorsprong', luidt ons credo en dat vormt dan ook de basis van ons ambacht. In Wanneperveen hebben we een inmiddels professionele worstmakerij, waar onze Meester Worstmaker Henri van Heerde de scepter zwaait. Hier worden dus ook deze cheddar jalapeno worst met heel veel liefde gemaakt. Een serieuze smaaksensatie en dat is inmiddels door het grote publiek opgemerkt. In Nederland én in België. Hoe mooi is dat? Zoals de meesten van jullie wel weten, zijn wij bij The Butchery bovendien dol op foodpairing! Het mixen van smaken, soms onverwachte combi's, levert vaak de mooiste producten op. Huisgemaakte producten die dus nergens anders te krijgen zijn.  Om die reden vind je dan ook meer dan 15 verschillende smaken braadworstjes op onze website. Hetzelfde geldt overigens voor burgers. Zijn we trots op, want zoals gezegd: elke combi is met liefde samengesteld en alles komt uit eigen worstmakerij.

    CHEDDAR JALAPENO WORST VOOR ELKE GELEGENHEID

    Het mooie aan onze cheddar jalapeno worst is natuurlijk dat ze multi-inzetbaar zijn. Perfect om de dagelijkse dis mee op te spicen, maar ook een fantastische basis voor veel recepten. Bij de bereidingswijze lees je daar meer over en op de receptenpagina kun je volop inspiratie opdoen. Hotdogs, broodjes braadworst, AVG…  Bovendien zijn de smaakvolle worstjes ook ideaal om op een happenplank te serveren. Sambal mayo erbij en je hebt de ultieme snack. It's that easy!

    CHEDDAR/JALAPENO WORSTJES ONLINE BESTELLEN?

    Cheddar jalapeno worst online bestellen? Kan dus gewoon! En heel eenvoudig ook. Als je voor 11.00 bestelt, heb je ze dezelfde avond nog in huis. We verzenden shockfrozen, dus je ontvangt je bestelling keurig bevroren. Kan dus zo weer de vriezer in. Heb je altijd de ultieme snack in huis! Liever een ander smaakje? Kan natuurlijk ook. Leef je uit!


    Bereidingswijze

    Hoe bak je cheddar jalapeno worst?

    Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!

    In het kort

    Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
    Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
    Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen

    Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina. 



    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan