Rundergehakt van Blonde d'Aquitaine, van rund uit de regio, door mijn vader Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd. (H)eerlijk mager rundvlees voor 't lekkerste balletje!
Lees meer
Pulled pork is helemaal hot en happening, maar aangezien de bereiding heel wat uren in beslag neemt, kunnen we ons heel goed voorstellen dat je die tijd niet altijd hebt. Hoe ma...
Gemarmerd rundergehakt van Nebraska Prime: Certified Black Angus rund met PRIME label. Goed om te weten: wat meer doorregen met vet dan 'regulier' rundergehakt.
Met deze aspergesoep van Slagerij Lantinga zet je in een handomdraai een heerlijk, ambachtelijk gerecht op tafel. Ideaal voor wie van pure, klassieke smaken houdt, maar ook gema...
Met onze kant&klare Franse uiensoep van Slagerij Lantinga geniet je van een ambachtelijk bereide maaltijd vol van smaak en karakter. Perfect voor iedere gelegenheid – eenv...
Kipdijfilet van Hollands Scharrelaar, 100% Hollandse kip met vrije uitloop en natuurlijk gevoerd met 70% granen. Proef het goede leven en ga voor kwaliteit!
Black Angus burgers met mozzarella, basilicum&zontomaat worden met veel liefde gemaakt door onze slagers. De liefde en kwaliteit van het vlees -en kruiden- proef je dan...
De Flat Iron Steak Black Angus USA is een verborgen juweeltje dat je niet mag missen. Deze malse steak, gesneden uit de sukade, staat bekend om zijn intense smaak en zachte stru...
Onze ambachtelijke kruidenboter komt uit eigen keuken en is zorgvuldig bereid volgens traditioneel recept. Deze boter is rijk en romig, perfect op smaak gebracht met een subtiel...
Onze ambachtelijke kruidenboter Toscana komt uit eigen keuken en wordt met liefde bereid volgens traditioneel recept. Deze romige boter is rijk van smaak en perfect in balans do...
Deze 100% grasgevoerde bavette, is afkomstig van runderen die vrij grazen op de uitgestrekte, ongerepte weides van Uruguay. Dankzij het grasgevoerde ...