• 0522 24 66 19  (Meppel)
    • Vlees met fijne herkomst
    • Eigen worstmakerij
    • Vakmanschap door eigen slagers

 

Wild

Wild

Bekijken als Grid List

17 Items

per pagina
Oplopend sorteren
  1. Wild zwijnbout
    Wild zwijnbout
    € 97,49 (3000~3250g)
  2. Wild zwijnrollade Wild zwijnrollade
    Wild zwijnrollade
    € 33,99 (950~1000g)
  3. Wild zwijn goulashvlees
    Wild zwijn goulashvlees
    € 13,99 (500g)
  4. Fazantfilet met vel
    Fazantfilet met vel
    € 15,99 (2x 125~150g)
  5. Hele haas
    Haas heel gevild
    € 39,99 (per stuk)
  6. Hazenbout (achterbout) Hazenbout (achterbout)
    Hazenbout (achterbout)
    € 7,99 (per stuk 375~425g)
  7. Hertenbiefstuk Hertenbiefstuk
    Hertenbiefstuk
    € 6,49 (120~130g)
  8. Hertenrack
    Hertenrack frenched (Nieuw Zeeland)
    € 92,99 (1500~1550g)
  9. Hazenboutvlees/poulet
    Hazenboutvlees/poulet
    € 13,99 (500g)
  10. Eendenborst filet de canette
    Eendenborst filet de canette
    € 6,49 (per stuk 180~200g)
  11. Wilde fazant
    Wilde fazant hen
    € 16,99 (per stuk)
  12. Parelhoen Label Rouge
    Parelhoen Label Rouge
    € 19,99 (per stuk)
  13. Parelhoenfilet met vel en stick Label Rouge
    Parelhoenfilet met vel en stick Label Rouge
    € 9,99 (2x 175~225g)
  14. Hazenpeper
    Wilde hazenpeper kant-en-klaar
    € 14,99 (500g 2pers)
  15. Fazant poten Fazant poten
    Fazant poten
    € 9,99 (500~600g 5 stuks)
  16. Reepeper
    Reepeper kant&klaar
    € 14,99 (500g 2pers)
  17. Hertencarpaccio
    Hertencarpaccio
    € 5,99 (80g)
Bekijken als Grid List

17 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Wild online kopen? 

Liefhebber van wild? Dan zit je hier goed! Het culinaire wildseizoen is weer officieel van start en we hebben weer een prachtassortiment wild specialiteiten. Van reerug tot hazenpeper en van hertenbiefstuk tot wild zwijn, fazant of wilde eend: uiteraard allemaal uit de vrije natuur!

Culinair Wildseizoen

Wanneer er iets te vieren valt zijn wild specialiteiten altijd een goed idee! Bijzonder vlees dat perfect past bij het najaar en de winter. Hoewel je wild het hele jaar door kunt eten, is het culinaire wildseizoen medio oktober officieel van start gegaan en loopt door tot tweede kerstdag. Een heerlijke wildstoof of -gebraad: wild is veelal bijzonder vlees en het fijne aan wild vlees is dat het van dieren komt die een mooi leven in de vrij natuur hebben gehad. Wel zo'n fijne gedachte. 

Wild bestellen bij de online slager

Wild online bestellen is heel eenvoudig! Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij sturen het quickfrozen naar je op. Voor 11.00 besteld is dezelfde avond al geleverd!