Pulled pork is helemaal hot en happening, maar aangezien de bereiding heel wat uren in beslag neemt, kunnen we ons heel goed voorstellen dat je die tijd niet altijd hebt. Hoe ma...
Een witte mini brioche bun is een kleine versie van de klassieke brioche bun, die van nature een zachte, lichtzoete en luchtige textuur heeft. Deze mini buns zijn perfect voor h...
Smaakvol gehakt van Alpin Fleckfieh, oftewel Simmentaler rund, traditioneel ras- en kruidengevoerd in de Oostenrijkse Alpen en het gehakt versgedraaid in eigen slagerij.
Lees meer
Half om half gehakt ONGEKRUID LIVAR/Blonde d'Aquitaine
Black Angus burgers met gorgonzola&veenbes worden met veel liefde gemaakt door onze slagers. De liefde en kwaliteit van het vlees -en kruiden- proef je dan ook terug!
Black Angus burgers met old Amsterdam&mosterdzaadjes worden met veel liefde gemaakt door onze slagers. De liefde en kwaliteit van het vlees -en kruiden- proef je dan oo...
Black Angus burgers met mozzarella, basilicum&zontomaat worden met veel liefde gemaakt door onze slagers. De liefde en kwaliteit van het vlees -en kruiden- proef je dan...
Black Angus burgers met cheddar&jalapeno worden met veel liefde gemaakt door onze slagers. De liefde en kwaliteit van het vlees -en kruiden- proef je dan ook terug!
Juicy braadworst van het mooie varkensras Duke of Berkshire. Deze variant is gemaakt met kruidenboter, uiteraard in eigen worstmakerij naar recept van Meester Worstmaker Henri v...