•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Catering

Barbecue op locatie

Een groot feest op de planning? Een bruiloft, personeelsfeest, jubileum of een verjaardag bijvoorbeeld? Dan is het fijn als het werk uit handen genomen kan worden. Voor groepen groter dan 40 personen, bieden we dan ook ontzorgmenu's aan. Ontzorgmenu's? Dat zijn barbecue pakketten met kok, dus je wordt op het gebied van eten compleet ontzorgd. Onze mannen bakken het vlees en ruimen alles nadien netjes op. Kan je zelf ook optimaal van het feest genieten..

We hebben verschillende opties voor het ontzorgmenu. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een 'normaal' menu te kiezen en deze te upgraden naar ontzorg. Dus een barbecue classic, deluxe of puur. Daarnaast hebben we ook verschillende BBQ events.

Van plan een ontzorgmenu te boeken? Neem dan vooral even contact met ons op om de datum alvast vast te leggen. Heb je vragen over de mogelijkheden? Kom dan langs in de winkel of neem telefonisch contact met ons op. We staan voor je klaar!

BBQ pakketten va. 4p

Met je gezin, familie of vrienden BBQ'en? We hebben boxen in ons assortiment vanaf 4 personen. Ideaal als je met minder dan 10 personen gaat BBQ'en dus! Je hebt keuze uit 2 boxen, BBQ box 1 en BBQ box 2. 

BBQ pakketten va. 10p

Een verjaardag of ander feestje op de planning? Voor groepen vanaf 10 personen hebben we vier mooie barbecue pakketten in ons assortiment! Bekijk onze BBQ Gemak, BBQ Classic, BBQ Deluxe of BBQ Puur!

Ontzorgmenu's 

Liever niet de hele avond achter de BBQ staan? Kies dan voor Lantinga’s ONTZORGMENU. Met liefde bereid door onze koks, incl. presentatiekramen voor het vlees, porseleinen borden, bestek & servetten.

BBQ events

Als het om BBQ gaat, kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Dan denk je natuurlijk al gauw aan het menu, maar vergeet ook de sfeer en uitvoering niet. Sommige gelegenheden vragen simpelweg om iets extra’s..