•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Blog

 1. Vind het gouden Paasei

  Vind het gouden Paasei

  Als je aan Pasen denkt, denk je aan eieren zoeken. Dus dachten wij, waarom niet, we verstoppen een paasei op de site. Een gouden ei om precies te zijn. Een beetje spelelement is nog nooit iemand minder van geworden immers  Hij staat ergens tussen de productcategorieën en als je 'm vindt, krijg je van ons 4 LIVAR braadworstjes gratis bij je bestelling. Dus heb je een moment van verveling? Start searching....

 2. Why Our Beef Is Better!

  Why Our Beef Is Better!

  Online vleeswebshops zijn niet uniek, maar online ambacht is dat nog altijd wel. Want wist je dat élke steak door handen van een Meesterslager is geweest? Tot perfectie getrimd in een ideale vet/vleesverhouding en eigenhandig vacuüm verpakt. Vleesvocht en verpakking worden niet meegewogen. Resultaat? Een kiloprijs voor perfect getrimd vlees dat 100% grill ready is.

 3. 5 tips voor een Budget BBQ

  5 tips voor een Budget BBQ
  Wow het is alweer bijna augustus, de tijd vliegt voorbij en momenteel zitten we in “peak BBQ season”. Niet dat ik [Jeremy] stop met lekker grillen tijdens de herfst of zelfs de koude wintermaanden maar de zomerse temperaturen brengen toch wel de echt BBQ vibes naar buiten in veel mensen. Wellicht zit je te denken om een BBQ te organiseren met dit zalige weer en groot gelijk heb je. Maar de realiteit is ook dat het leven alleen maar duurder aan het worden is en dit voelen wij helaas allemaal. Toegegeven, voor goedkoop vlees zit je op de verkeerde webshop. Wij zijn meer van 'minder vaak, maar goed en eerlijk vlees eten'. En de kwalitatieve rassen met een eerlijke herkomst, hebben een ander prijskaartje dan de plofkip uit menig supermarkt. Da's logisch. Desalniettemin kan er her en der best wat gesneden worden in het budget. Alle beetjes helpen immers? Hieronder 5 budget tips voor een culinair BBQ feest.
 4. 5 tips voor een geslaagde Vakantie BBQ

  5 tips voor een geslaagde Vakantie BBQ

  De vakantietijd is officieel begonnen en dat betekent dat veel Nederlanders afreizen naar een camping of vakantiepark Ik [Jeremy] ben bijna elke dag bezig met de BBQ dus ik vind een pauze best wel even lekker. Maar de meeste mensen kunnen juist heerlijk genieten van een goede BBQ tijdens hun paar weken ontspanning. Nou wil je het natuurlijk wel goed doen, want een speklap en een kippenpoot op de BBQ die brandt met de intensiteit van drieduizend zonnen is nou niet bepaald culinair. Maar wat moet je allemaal meenemen qua tools? De koffers zijn al zwaar genoeg! Wat voor vlees is geschikt voor een vakantie BBQ en hoe zorg je dat het vakantiepark niet affikt terwijl jij shirtloos Max Verstappen aan het toejuichen bent met de rest van het oranje publiek? Hier 5 tips om van jouw BBQ vacation een culinair spektakel te maken.

 5. Wat eten met warm weer? 10 Tips!

  Wat eten met warm weer? 10 Tips!

  Het lijkt bloedjeheet te worden, dus uren achter de stoof is voorlopig waarschijnlijk even een no-go. Snel, makkelijk en licht moet het zijn en koude bereidingen gaan sowieso lekker. Maar wat denk je van grote hoeveelheden low & slow bereidingen, waar je meerdere dagen gerechten mee voor kunt schotelen. Even schakelen, maar we got your back. Hier 10 tips om je de hittegolf door te helpen!

 6. 10 BBQ trends van 2022

  10 BBQ trends van 2022

  Of BBQ onderhevig is aan trends? Jazekers. Klassiekers blijven altijd klassiekers and nothing beats a good old rib of een lekkere spies, maar zien eten doet eten en trends zijn er altijd. Jeremy van Black Gold Smokehouse deelt zijn bevindingen met ons.

 7. The Butchery ‘King of Food’ bij Webshop Awards van Trunkrs

  Geplaatst in In de Pers
  The Butchery ‘King of Food’ bij Webshop Awards van Trunkrs

  Mooi nieuws! Op 29 juni reikte Trunkrs – expert in same day delivery – tijdens een feestelijk event in Utrecht de Trunkrs Client Awards uit aan changemakers in e-Commerce. Nespresso kreeg de Champion of All Award uitgereikt en The Butchery kwam als winnaar uit de bus in de categorie food. Zijn we supertrots op!

 8. 8 recepten voor de lekkerste spareribs

  8 recepten voor de lekkerste spareribs

  Low&slow BBQ’en neemt de laatste jaren enorm toe in populariteit, en dat is natuurlijk niet voor niets. Heb je wel eens homemade ribs van de BBQ gehad? Heaven! Begrijp ons niet verkeerd, we zijn ook nog steeds gek op spiesen, burgers en braadworsten van de grill voor de snelle BBQ sessie, maar als je toch een keer tijd over hebt in het weekend, dan is een low en slow sessie écht een aanrader..

 9. Yakitori, culinaire trend van 2022

  Yakitori, culinaire trend van 2022
  Wanneer ik [Jeremy] denk aan BBQ dan denk ik aan gezelligheid, vuur en vrienden. Er is tenslotte niks leuker dan lekker eten delen met de mensen van wie je houdt toch? Veel Nederlanderts halen een stoffig gourmetstel tevoorschijn elke kerst, gooien hier een gourmetschotel op die in de aanbieding was bij de supermarkt en kauwen het vlees vervolgens weg met een selectie van 13 kant-en-klare sausjes. Japan dacht er in 1866 anders over en Yakitori restaurants waren overal te vinden. Anno 2022 is dit nog steeds onderdeel van Japan's culinaire erfgoed. Een simpele oven gemaakt van klei… Zo simpel maar elegant is zijn simpliciteit.
 10. Valentijnsmenu voor 2

  Valentijnsmenu voor 2

  Liefde gaat door de maag, dat weet iedereen! Nu kun je gelukkig éindelijk uit eten, maar zelf aan de bak is natuurlijk ook een mooi gebaar. Maarr... wat te maken? Op onze receptenpagina vind je volop inspiratie, maar voor het gemak hebben we alvast wat opties voor je samengesteld!

Pagina