•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Blog

 1. Internationale Hamburgerdag

  Internationale Hamburgerdag

  Vandaag op 28 mei 2024 vieren we ons aller favorite fastfood: de hamburger. Het is namelijk Internationale Hamburgerdag! En wij vieren dat natuurlijk niet zomaar... Nee zeg. De hele week hebben we maar liefst 15% korting op ALLE burgers, ALLE broodjes en ALLE meat toppings. Inslaan dus maar!

 2. Winnaar Shopping Awards 2024

  Geplaatst in In de Pers
  Winnaar Shopping Awards 2024

  Jaaaaaa, we hebben een Gouden Shopping Award gewonnen in de rubriek Eten & Drinken! Hoe fantastisch is dat? Vier mee met 10% korting op ons hele assortiment!

 3. 10 Bestsellers voor Kerst!

  10 Bestsellers voor Kerst!

  aanden aan het voorbereiden op het kerstassortiment en hoewel we elk jaar nieuwe trends zien, lijkt traditie nog altijd de boventoon te voeren met dergelijke dagen. De kerstdrukte is in volle gang (het is niet normaal!) en inmiddels hebben we een lijstje met bestsellers voor je. De posities wisselen nog wel eens, maar dit zijn onbetwist de toppers tot nu toe.

 4. Zo maak je een gehaktbal klaar!

  Zo maak je een gehaktbal klaar!

  Een goede gehaktbal op z'n tijd, daar word je toch intens gelukkig van? Wij wel in elk geval. De basis begint natuurlijk met kwalitatief gehakt, want dat geeft smaak én een mooie structuur aan je balletje. We hebben gehakt in alle soorten en maten. Van rund, van varken, half-om-half, van lam of van kip... Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. In onderstaande video laat onze chef Ruben zien hoe je een lekkere juicy gehaktbal van rundvlees klaarmaakt.

 5. 21 juli: Wereld Junkfooddag

  21 juli: Wereld Junkfooddag

  Eat your heart out, 21 juli is ‘t weer wereld junkfooddag. Reden om een dagje te cheaten tijdens je gezonde dieet. Wat dacht je van zo’n caloriebom van een broodje burger met alles erop en eraan, cheddar jalapeno hotdogs of gefrituurde ribs? WE LOVE IT.

 6. Vlees invriezen anno 2023

  Als je het ons vraagt, is de discussie over het kwaliteitsverlies van frozen vlees niet meer helemaal van deze tijd. Niet met de technieken van vandaag. Sterker nog: wij durven te beweren dat invriezen – mits professioneel aangepakt – juist ten goede komt van de kwaliteit.

 7. Dag van de Cheeseburger | 18/09

  Dag van de Cheeseburger | 18/09

  In Amerika vieren ze elke 18 september Cheeseburger Day. De dag van de cheeseburger dus. Aangezien we gek zijn op alle soorten en maten burgers met verschillende smaken, vieren we deze dag graag met de Amerikanen mee.. Wat is immers lekkerder dan een goeie cheeseburger..?

 8. 5 tips voor een Budget BBQ

  5 tips voor een Budget BBQ
  Wow het is alweer bijna augustus, de tijd vliegt voorbij en momenteel zitten we in “peak BBQ season”. Niet dat ik [Jeremy] stop met lekker grillen tijdens de herfst of zelfs de koude wintermaanden maar de zomerse temperaturen brengen toch wel de echt BBQ vibes naar buiten in veel mensen. Wellicht zit je te denken om een BBQ te organiseren met dit zalige weer en groot gelijk heb je. Maar de realiteit is ook dat het leven alleen maar duurder aan het worden is en dit voelen wij helaas allemaal. Toegegeven, voor goedkoop vlees zit je op de verkeerde webshop. Wij zijn meer van 'minder vaak, maar goed en eerlijk vlees eten'. En de kwalitatieve rassen met een eerlijke herkomst, hebben een ander prijskaartje dan de plofkip uit menig supermarkt. Da's logisch. Desalniettemin kan er her en der best wat gesneden worden in het budget. Alle beetjes helpen immers? Hieronder 5 budget tips voor een culinair BBQ feest.
 9. 5 tips voor een geslaagde Vakantie BBQ

  5 tips voor een geslaagde Vakantie BBQ

  De vakantietijd is officieel begonnen en dat betekent dat veel Nederlanders afreizen naar een camping of vakantiepark Ik [Jeremy] ben bijna elke dag bezig met de BBQ dus ik vind een pauze best wel even lekker. Maar de meeste mensen kunnen juist heerlijk genieten van een goede BBQ tijdens hun paar weken ontspanning. Nou wil je het natuurlijk wel goed doen, want een speklap en een kippenpoot op de BBQ die brandt met de intensiteit van drieduizend zonnen is nou niet bepaald culinair. Maar wat moet je allemaal meenemen qua tools? De koffers zijn al zwaar genoeg! Wat voor vlees is geschikt voor een vakantie BBQ en hoe zorg je dat het vakantiepark niet affikt terwijl jij shirtloos Max Verstappen aan het toejuichen bent met de rest van het oranje publiek? Hier 5 tips om van jouw BBQ vacation een culinair spektakel te maken.

 10. Wat eten met warm weer? 10 Tips!

  Wat eten met warm weer? 10 Tips!

  Het lijkt bloedjeheet te worden, dus uren achter de stoof is voorlopig waarschijnlijk even een no-go. Snel, makkelijk en licht moet het zijn en koude bereidingen gaan sowieso lekker. Maar wat denk je van grote hoeveelheden low & slow bereidingen, waar je meerdere dagen gerechten mee voor kunt schotelen. Even schakelen, maar we got your back. Hier 10 tips om je de hittegolf door te helpen!

 11. 10 BBQ trends van 2022

  10 BBQ trends van 2022

  Of BBQ onderhevig is aan trends? Jazekers. Klassiekers blijven altijd klassiekers and nothing beats a good old rib of een lekkere spies, maar zien eten doet eten en trends zijn er altijd. Jeremy van Black Gold Smokehouse deelt zijn bevindingen met ons.

 12. 8 recepten voor de lekkerste spareribs

  8 recepten voor de lekkerste spareribs

  Low&slow BBQ’en neemt de laatste jaren enorm toe in populariteit, en dat is natuurlijk niet voor niets. Heb je wel eens homemade ribs van de BBQ gehad? Heaven! Begrijp ons niet verkeerd, we zijn ook nog steeds gek op spiesen, burgers en braadworsten van de grill voor de snelle BBQ sessie, maar als je toch een keer tijd over hebt in het weekend, dan is een low en slow sessie écht een aanrader..

Pagina