•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Onze vleesrassen

Bij het rondkijken in de webshop is ’t je ongetwijfeld opgevallen dat we online veel rassen in ons assortiment hebben. Een walhalla voor de echte foodie, die een culinaire wereldreis wil maken in eigen keuken, maar we kunnen ons ook heel goed voorstellen, dat je door de bomen ’t bos niet meer ziet..

Om tot ons huidige assortiment vleesrassen te komen, hebben we veel (maar dan ook écht heel veel) gebakken, geproefd en getest en we zijn ervan overtuigd dat we inmiddels de allerbeste vleesrassen van de wereld in ons assortiment hebben. Maarrr aangezien de sky the limit is en we nog niet álles geproefd hebben, kan het maar zo zijn dat je binnenkort een nieuw ras in ons assortiment vindt..

Online assortiment vs. winkelassortiment

Hoewel we aardig wat toonbankruimte in onze winkels hebben voor ons vlees, hebben we natuurlijk niet voldoende ruimte om bijna 30 verschillende rassen met de verschillende vleessoorten kwijt te kunnen. Daarom hebben we ervoor gekozen om een deel van het assortiment vers in de winkel aan te bieden en de rest alleen online met als opslagconditie ‘diepvries’. Diepvries? Zeker! Gelijk na binnenkomst van het vlees hebben onze vakbekwame slagers het vlees op maat gesneden en gelijk op een speciale manier ingevroren: Quickfrozen. Zo gaat er geen kwaliteit verloren. Meer lezen over onze manier van invriezen?

Maar wat voor rassen kan je nou in onze winkels vinden? Ons standaardassortiment bestaat uit Regiorund rundvlees, steaks & stoofvlees van Black Angus USA PRIME (vinden we qua prijs/kwaliteit gewoon écht top), LIVAR varkensvlees, scharrelkipfilet, Texels lam & Nieuw Zeelands Lam.