•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Lantinga's BBQ shop

 

Proud to present: Lantinga's BBQ shop! 

Lantinga Slagerijen & Vershuis heeft vanaf nu een BBQ shop in Meppel met de mooiste BBQ merken. Je vindt merken zoals Big Green Egg, Ofyr en Home Fires Braai in ons assortiment. Waarom precies deze merken? Deze merken zijn kwalitatief zeer hoogwaardig, waardoor ze tot een leven lang meegaan. Zo'n BBQ die een leven lang meegaat, koop je niet zomaar. Over zo'n barbecue wil je geadviseerd worden en je wil 'm gevoeld hebben, voordat je hem koopt.

Snappen we! Daarom bieden we met liefde private shopping aan. Op een moment welke jou 't beste uitkomt, dus ook in het weekend of 's avonds. Onze BBQ specialisten Gerrit-Jan en Jan adviseren je graag.

Liever telefonisch een afspraak maken? Kan ook! We zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden van onze winkel op 0522-246619. 

Big Green Egg

De Big Green Egg is een ultieme buitenkeuken. Koken, bakken, stoven, grillen of roken, niks is deze alleskunner te gek. De keramiek van de Big Green Egg is ontwikkeld door NASA, waardoor de temperatuur in de barbecue exact beheerst kan worden. Je bent dus verzekerd van kwaliteit!

Ofyr

Vroeger verzamelden onze verre voorouders zich rond het kookvuur om verhalen te vertellen. Met die traditie in het achterhoofd is Ofyr ontworpen, om van het koken weer een sociale activiteit te maken. Samen koken rondom het kookvuur (van echt hout), dat is de verbondenheid van Ofyr.

Home Fires Braai

BBQ’en op een braai brengt je helemaal terug naar de kern van op een fikkie BBQ’en. Je begint immers met hout in de kolenmaker, waar je je eigen houtskool mee maakt om op te grillen.  De roots van de Braai liggen in Zuid-Afrika, waar ze zelfs een heuse Nationale Braaidag hebben.