De Flat Iron Steak Black Angus USA is een verborgen juweeltje dat je niet mag missen. Deze malse steak, gesneden uit de sukade, staat bekend om zijn intense smaak en zachte stru...
Deze 100% grasgevoerde bavette, is afkomstig van runderen die vrij grazen op de uitgestrekte, ongerepte weides van Argentinië. Dankzij het grasgevoe...
Wasabi tempura garnalen combineren sappig garnalenvlees met een luchtig, krokant jasje en een subtiele pittige kick. Perfect als borrelhapje of spannend onderdeel van een surf &...
Wagyu Carpaccio di Bresaola rechtstreeks uit Japan/Kagoshim: een verfijnde delicatesse van Japans Wagyu, met een rijke umamismaak en een zachte structuur. Wil je geproefd hebben...
Rib eye van het robuuste Charra uit de Spaanse regio Salamanca, bekend om zijn sterke karakter en unieke smaak. Door het dry aged proces krijgt deze ribeye een prachtige malse s...
Porterhouse Dry Aged Rubia Gallega combineert de malsheid van ossenhaas met de volle smaak van entrecote, met het bot ertussen voor extra karakter. Intens gerijpt, rijk van smaa...
Outside skirt van het Amerikaanse Black Angus rund. De skirtsteak is volledig schoongemaakt. Dit scheelt u 40% van het gewicht dat u normaal zelf moet weggooien, vandaar da...
Schoongemaakte inktvistubes met een stevige bite en een zachte, zilte smaak. Perfect om te grillen, te vullen of te combineren met vlees in een verfijnde surf & turf.
St. Jakobsschelpen zijn zacht en romig van structuur met een verfijnde, lichtzoete smaak. Perfect om kort te bakken of te combineren met vlees in een elegante surf & turf.
Lees meer