JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Items 121-161 van 161
Dry aged entrecote Blonde d'Aquitaine
Details
Dry aged entrecote van het Nederlandse Blonde d'Aquitaine rund.
Japans Wagyu Picanha Kagoshima A5+ BMS12
Picanha van Japans Kagoshima Wagyu A5 BMS12. The real Japanese Deal!
Let op: in de meeste gevallen is de Picanha doormidden gesneden. Zie foto 2.
Japans Wagyu ossenhaaspuntjes Kagoshima A5+ BMS12
Tapilla Iberico Bellota
Tapilla van het Spaanse Iberico varken.
Wagyu entrecoteroast 8+ Australia
Kalfspicanha
Malse picanha (staartstuk) van kalfsvlees.
Flank steak [Bavette de Flanchette] Black Angus USA
Flank steak heel van het Amerikaanse Black Angus rund
Chuck Eye steak Black Angus USA
Chuck Eye steak, ook wel bekend als Poor men's ribeye van het Amerikaanse Black Angus rund.
Prime rib roast Black Angus USA
Prime rib roast van het Certified USA Black Angus beef.
Kalfs Frenched rack
Heerlijk rackroast van kalfsvlees.
Kalfsloinroast (kalfsentrecote)
Kalfsloinroast van de dunne lende.
French rack Iberico
French rack (chuletero rack) van het Spaanse Iberico varken.
Lamsrack Agnei Iberico
Lamsrack van het Agnei Iberico lam.
Chuck eye steak Black Angus Premium Grassfed ARG
Kalfs chateaubriand
Wagyu Tomahawk 8+ Australie
Inspired by the marvelous Mr. Nusret Gökçe aka Saltbae. Dit is exact dezelfde tomahawk... Zelfde boerderij, zelfde marbling, zelfde slachthuis alleen dan zonder bladgoud...
Shabu Shabu entrecote Japans Wagyu Kagoshima A5+ 2mm
Shabu Shabu ribeye Japans Wagyu Kagoshima A5+ 2mm
Shabu Shabu van het japans wagyu ribeye kagoshima A5+. Vlees van topkwaliteit.
Japans Wagyu ribeye Kagoshima A5+ 4mm
Japans Wagyu ribeye uit Kagoshima van 100% raszuiver Japans Wagyu gesneden in plakken van 4mm. De ribeye heeft een A5+ grade en een BMS score van...
Shabu Shabu ribeye Black Angus USA 2mm
Ribeye Black Angus USA PRIME 4mm
Entrecote Japans Wagyu Kagoshima A5+ 4mm
Wagyu cote de boeuf 8+ Australia
Cote a L'os Wagyu 8+ Australia
Japans Wagyu ribeye Kagoshima A4 BMS5/7
Dry Aged Porterhouse Romagnola
Bistecca all Fiorentina Porterhouse Chianina
De Porterhouse is het meest populaire stuk van het Chianina rund. Hierbij is de ossenhaas groter dan bij een T-bone.&nb...
Dry Aged T-bone Black Angus POR
Japans Wagyu Tri-tip Kagoshima A5+ BMS12
Bison Entrecote
Bison Ribeye
Bison Bavette
Dry Aged Entrecote Avilena Negro Iberica
Rib-eye rollade roast Aberdeen Angus - Black Pepper/Zeezout
Rib-eye rollade roast Aberdeen Angus - Pancetta/Ui/Dijon
Entrecote dry aged Retinta
Denver steak Black Angus Premium Grassfed ARG
Simmentaler Tournedos
4 Bone Holiday ribeye roast Black Angus USA
Wagyu outside skirt puntjes Australia
Japans Wagyu ossenhaas voor Wellington Kagoshima A4 BMS5-7