Gemarmerd rundergehakt van Nebraska Prime: Certified Black Angus rund met PRIME label. Goed om te weten: wat meer doorregen met vet dan 'regulier' rundergehakt.
Met onze romige champignonsoep haal je een ambachtelijk bereide soep in huis die altijd klaarstaat wanneer je er zin in hebt. Snel, smaakvol en vol van kwaliteit!
Deze heerlijke, malse kipfilet van de Hollandsche Scharrelaar komt van kippen die kunnen scharrelen, genieten van daglicht en opgroeien onder ideale omstandigheden. En die goede...
Wasabi tempura garnalen combineren sappig garnalenvlees met een luchtig, krokant jasje en een subtiele pittige kick. Perfect als borrelhapje of spannend onderdeel van een surf &...
Iberico ribfingers (carne de costilla), oftewel gemarmerde stukjes vlees die één voor één worden versneden uit de ribben van het Spaanse Iberico varken.
Voorgegaarde spareribs van Livar, gemarineerd in een zoete ketjapsaus met een oosterse twist. Boterzacht vlees dat bijna van het bot valt, klaar om af te grillen op de BBQ of in...
Rundergehakt van Blonde d'Aquitaine, van rund uit de regio, door mijn vader Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd. (H)eerlijk mager rundvlees voor 't lekkerste balletje!
Lees meer
Met deze aspergesoep van Slagerij Lantinga zet je in een handomdraai een heerlijk, ambachtelijk gerecht op tafel. Ideaal voor wie van pure, klassieke smaken houdt, maar ook gema...
Met onze kant&klare lente-ui soep van Slagerij Lantinga geniet je van een ambachtelijk bereide maaltijd vol van smaak en frisheid. Perfect voor iedere gelegenheid – eenvou...