Favoriet in de USA St. Louis Style ribs: dikbevleesde buikribben, met een mooie vetdooradering en een rechte snit voor gelijkmatige garing. Perfect op de BBQ!
Secreto Iberico van het fameuze Spaanse Ibérico varken. NB: Houd er rekening mee dat wanneer je een hoger gewicht bestelt, dat er meerdere lapjes secreto in de verpakking z...
A5 Wagyu Tournedos van Kagoshima Selection: de allerbeste kwaliteit rechtstreeks uit Japan tot perfectie getrimd door onze Meesterslagers. Als je dit exclusieve rundvlees wilt p...
De brisket "pecho" is een bijgesneden whole packer zonder ear. Hier zit een getrimde point en het mooie stuk van de flat aan. In Amerika by far de meest gebruikelijke ...
Stroganoff gehakt van het Limburgs kloostervarken & Blonde d'Aquitaine rund. Half-om-half dus. Op smaak gemaakt met stroganoff kruiden zonder kunstmatige toevoegingen. Beste...
Malse haasbiefstuk van Rancho's Reserve: grasgevoerd Aberdeen Angus rund uit Uruguay, triple trimmed door onze Meesterslagers. Zuid-Amerikaans rundvlees op z'n best!