•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Short ribs Black Angus USA

-10%

Short ribs van het Amerikaanse Black Angus rund.

Lees meer
Pas Short ribs Black Angus USA aan

* Verplichte velden

 • Persoonlijk advies
 • Grootste slagersassortiment
 • Kies zelf je afhaaldag
 • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
 • Bereidingswijze

  Productinformatie

  Short ribs van het Amerikaanse Black Angus rund.


  Wat zijn short ribs?

  Short ribs worden ook wel beef ribs genoemd en zijn als het ware de spareribs van het rund. Perfect braadstuk voor low & slow bereiding op de BBQ of in de oven. Klassieker op menig Amerikaans BBQ contest en lang niet overal verkrijgbaar. En als je het toch over een Amerikaanse klassieker hebt, ga je natuurlijk voor short ribs black angus usa!

  Short ribs black angus USA

  Deze short ribs zijn afkomstig van 100% USA Black Angus. Een klassiek Amerikaanse snit van een klassiek Amerikaans rund. Op de Noord-Amerikaanse ranches grazen de Black Angus runderen ruim twee jaar op de meest uitgestrekte weiden (groter dan wij ons ooit kunnen voorstellen). De dieren groeien zorgeloos op en verhuizen na zo'n twee jaar naar een ruime feedlot, waar ze op een 100% natuurlijk graan- of maisdieet worden gezet. Black Angus runderen hebben onmiskenbaar een goed leven gekend en dat goede leven proef je. De smaak en structuur van raszuiver Amerikaans Angus Beef is bijna onweerstaanbaar... Short ribs black angus USA: 120 dagen graangevoerd, ramvol smaak en na bereiding supermals. Proef je het al?


  Bereidingswijze

  Bereiding Short ribs

  Voor de bereiding van short ribs kun je verschillende technieken toepassen. Low & Slow op de BBQ, sous vide, oven of smoker.. het kan allemaal. Wij hebben diverse recepten voor je die je kunt aanhouden!

  Sous vide short ribs

  Misschien niet de meest avontuurlijke bereidingswijze, maar wél een hele mooie én eentje die altijd loont! Onze Jeremy maakte een waanzinnig recept met chimichurri
  Sous vide short ribs

  Low & slow short ribs

  Altijd een mooie bereidingswijze, helemaal USA Style en een perfecte weekend- of thuiswerkbezigheid. Hier een recept van Wagyu short ribs in butcher paper.

  Low & Slow BBQ Beef Ribs

  Short ribs Texas Style

  Eén van de klassiekers uit USA BBQ land: Texas Style short ribs. Heel moeilijk is het niet, zeker niet als je onderstaand recept aanhoudt, maar je moet er wel de tijd voor nemen!

  Short ribs texas Style

   


  Ingredienten

  100% rundvlees


  Butcher's Notes

  Short ribs worden weinig gegeten in Nederland, want hier hebben spareribs op één of andere manier verreweg de overhand. Maar short ribs zijn zo megalekker! In Amerika weten ze er wel raad mee en dat is natuurlijk niet voor niets...


  Wat vind je van dit product?
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan