Iberico ribfingers (carne de costilla), oftewel gemarmerde stukjes vlees die één voor één worden versneden uit de ribben van het Spaanse Iberico varken.
Smaakvol gehakt van Alpin Fleckfieh, oftewel Simmentaler rund, traditioneel ras- en kruidengevoerd in de Oostenrijkse Alpen en het gehakt versgedraaid in eigen slagerij.
Lees meer
De brisket "pecho" is een bijgesneden whole packer zonder ear. Hier zit een getrimde point en het mooie stuk van de flat aan. In Amerika by far de meest gebruikelijke ...
Schweine haxe van het Limburgs kloostervarken. Perfect geschikt voor langzame bereidingen en ideaal voor koude dagen of gezellige avonden met vrienden of familie!
Een witte mini brioche bun is een kleine versie van de klassieke brioche bun, die van nature een zachte, lichtzoete en luchtige textuur heeft. Deze mini buns zijn perfect voor h...
De kleine versie van de klassieke brioche bun; een van nature zacht en lichtzoet broodje. Perfect voor de 100g's small burgers (zie uitroller bij de classic, cheddar jalapeno of...
De kleine versie van de klassieke brioche bun; een van nature zacht en lichtzoet broodje. Perfect voor de 100g's small burgers (zie uitroller bij de classic, cheddar jalapeno of...
De kleine versie van de klassieke brioche bun, maar dan in 't zwart; een van nature zacht en lichtzoet broodje. Perfect voor onze 100g's small burgers. (zie uitroller bij de cla...
Een witte mini brioche bun is een kleine versie van de klassieke brioche bun, die van nature een zachte, lichtzoete en luchtige textuur heeft. Deze mini buns zijn perfect voor h...
Een broodje braadworst maak je natuurlijk met onze braadworst broodjes brioche. Ambachtelijke gemaakt en perfect van formaat voor al onze braadworstjes!
Gebruik de chunks van Big Green Egg om langdurig te roken. De Mesquite rook chunks geven een kruidige en pikante aroma af die heerlijk samengaan met rood- en varkensvlees!
De wood chuncks van Big Green Egg geven lang een mooie aroma en rijke smaak af. De Oak chuncks geven een medium tot sterke rooksmaak die niet overheerst en is daarom perfect ges...