• 0522 24 66 19  (Meppel)
    • Vlees met fijne herkomst
    • Eigen worstmakerij
    • Vakmanschap door eigen slagers

Black Angus burger - Pink Devil

In samenwerking met No Rubbish is de Black Angus burger Pink Devil ontwikkeld! Een burger met de perfecte vet/vlees verhouding van 't smaakvolle Black Angus USA rund in combinatie met de rokerige knoflooktonen in de Pink Devil rub, zorgen voor een supersmaakvolle burger! De burgers zijn dus al gekruid met Pink Devil rub, je ontvangt geen apart potje rub bij je bestelling.

Lees meer
Pas Black Angus burger - Pink Devil aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Productinformatie

    In samenwerking met No Rubbish is de Black Angus burger Pink Devil ontwikkeld! Een burger met de perfecte vet/vlees verhouding van 't smaakvolle Black Angus USA rund in combinatie met de rokerige knoflooktonen in de Pink Devil rub, zorgen voor een supersmaakvolle burger! De burgers zijn dus al gekruid met Pink Devil rub, je ontvangt geen apart potje rub bij je bestelling.


    De Black Angus Burger Pink Devil: een overheerlijke creatie waarbij het rijke Black Angus rundvlees en de krachtige Smokey Garlic smaak van de Pink Devil rub van No Rubbish samenkomen. Een burger die je zeker een keer geprobeerd moet hebben!

    Bereid met het beste Black Angus rundvlees, bekend om zijn uitzonderlijke malsheid en marmering, wordt deze burger met zorg samengesteld. Met behulp van een burgerpers wordt de burger gevormd, zodat elke hap een perfecte balans biedt tussen sappigheid en textuur.

    De Pink Devil rub van No Rubbish voegt een onweerstaanbare Smokey Garlic smaak toe aan de Black Angus hamburger. Deze unieke mix van kruiden en specerijen creëert een intens aroma dat je smaakpapillen prikkelt. De rokerige knoflooktonen in de Pink Devil rub combineren perfect met het sappige rundvlees.


    Bereidingswijze

    SNELLE BEREIDINGSWIJZE HAMBURGER

    Grillen/bakken: 5 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
    Sous vide: 1 uur op 52C en dan afgrillen

    Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina. 


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan