Kerrie gehakt half-om-half LIVAR/Blonde d'Aquitaine
Kerriegehakt van LIVAR en Blonde d'Aquitaine met kerriekruiden zonder kunstmatige toevoegingen.
Productinformatie
Kerriegehakt van LIVAR en Blonde d'Aquitaine met kerriekruiden zonder kunstmatige toevoegingen.
Half-om-half kerriegehakt van LIVAR en Blonde d'Aquitaine. Want met gehakt kun je niet genoeg variëren. Met kerriekruiden zonder kunstmatige toevoegingen.
Ons half-om-half gehakt komt van het Limburgs kloostervarken en het Blonde d'Aquitaine rund; Ons kerriegehakt is gekruid met aromatische kerriekruiden, heerlijk in bijvoorbeeld macaroni- of overschotels.
Blonde d'Aquitaine
Ons 'standaard' rundvlees komt van boeren uit de regio waarmee wij een jarenlange samenwerking hebben. Zij leveren ons vrouwelijke koeien en kalveren uit de regio. De dieren grazen zomers buiten in natuurgebieden en hun menu bestaat – naast vers gras –uit Lucerne (luxe gras met hoge voedingswaarden), mais, granen, aardappelen en een dagelijkse portie vitaminen en mineralen. Blonde d'Aquitaine koeien hebben alle ruimte en worden met liefde verzorgd. Die respectvolle aanpak proef je: het vlees is fijn van draad, botermals en heeft een authentieke rundvleessmaak. Zoals het vroeger al was en zoals het hoort te zijn...
Lang verhaal kort: halfom kerriegehakt dat je niet terugvindt in de schappen van de supermarkt.
Bereidingswijze
Zoals al genoemd is kerriegehakt superfijn voor macaroni of ovenschotels, maar je kan er ook een keer een ander balletje mee draaien! Voeg een eitje en een handje paneer (of beschuitje) toe en rol er een bal van.. Ook is 't perfect voor een fijne kerrieburger..
Recepten
Butcher's Notes
Een goede macaroni met met kerrie gehakt en hamblokjes. Ik houd er zo van op z'n tijd!