Stroganoff gehakt half-om-half
Stroganoff gehakt van het Limburgs kloostervarken & Blonde d'Aquitaine rund. Half-om-half dus. Op smaak gemaakt met stroganoff kruiden zonder kunstmatige toevoegingen. Bestel online bij The Butchery.
Productinformatie
Stroganoff gehakt van het Limburgs kloostervarken & Blonde d'Aquitaine rund. Half-om-half dus. Op smaak gemaakt met stroganoff kruiden zonder kunstmatige toevoegingen. Bestel online bij The Butchery.
Hoezo woensdag gehaktdag? Met gehakt kun je alle kanten op. Elke dag als je dat wilt. Bijvoorbeeld wel eens Stroganoff gehakt geprobeerd? Lekker pittig en perfect voor de dagelijkse, maar toch bijzondere keuken.
Ons half-om-half Stroganoff gehakt komt van het LIVAR varken en het Blonde d'Aquitaine rund; Deze variant is alvast gekruid met hartige Stroganoff kruiden zonder E-Nummers
Blonde d'Aquitaine
Ons 'standaard' rundvlees komt van vaste boeren uit gepassioneerde boeren uit de regio waarmee wij een jarenlange samenwerking hebben. Zij leveren ons uitsluitend vrouwelijke koeien en kalveren uit de regio. De dieren grazen zomers buiten in natuurgebieden en hun menu bestaat – naast vers gras –uit Lucerne (luxe gras met hoge voedingswaarden), mais, granen, aardappelen en een dagelijkse portie vitaminen en mineralen. De dieren hebben alle ruimte en worden met liefde verzorgd. Die respectvolle aanpak proef je: het vlees is fijn van draad, botermals en heeft een authentieke rundvleessmaak. Zoals het vroeger al was en zoals het hoort te zijn...
Lang verhaal kort: Stroganoff gehakt met duidelijke herkomst.
Bereidingswijze
Gehakt is op vele manieren te bereiden, dus leef je uit. Stroganoff gehalt geeft bijvoorbeeld net even wat extra pit aan een snelle roerbakschotel met gehakt, paprika, tomaat en sperziebonen. Om maar een snelle dis te noemen.
Maar je kunt er natuurlijk ook een fijn balletje van draaien, voeg dan alleen een eitje en wat paneer (of beschuitje) toe en rollen maar..
Recepten
Butcher's Notes
Waarom ik Stroganoff gehakt een aanrader vind? In no-time zet je een gezond wokgerecht op tafel met gehakt als basis. Groente naar smaak toevoegen en klaar ben je. Ideaal voor drukke dagen!