Boerengehakt gekruid LIVAR
Boerengehakt van het Limburgs Kloostervarken. Rijk van smaak en heerlijk sappig!
Productinformatie
Boerengehakt van het Limburgs Kloostervarken. Rijk van smaak en heerlijk sappig!
Wat is boerengehakt?
Boerengehakt is extra grof gemalen gehakt van puur varkensvlees. Het vlees is gekruid, dus makkelijker wordt 't niet.
Bereidingswijze
Hoe bereid je boerengehakt?
Een balletje draaien met ei, wat paneermeel en kruiden naar smaak, zal waarschijnlijk niet nieuw zijn voor je. Lekker veel boter, om en om draaien en af en toe wat vocht toevoegen! Maar boerengehakt doet het dus ook heel goed rul door gerechten, bijvoorbeeld een wok of door de soep. Of ovenschotels natuurlijk. Het vlees is reeds gekruid, dus makkelijker wordt 't niet.
Butcher's Notes
Boerengehakt vind ik een hele fijne basis voor ovenschotels. Lekker grof, waardoor het gehakt lekker vlezig blijft.