•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Japans Wagyu gehakt Kagoshima

Wagyu gehakt van het exclusieve runderras Kagoshima Selection uit Japan. Een klasse apart: fluweelzacht en nootachtig van smaak.

Lees meer
Pas Japans Wagyu gehakt Kagoshima aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Productinformatie

    Wagyu gehakt van het exclusieve runderras Kagoshima Selection uit Japan. Een klasse apart: fluweelzacht en nootachtig van smaak.


    Japans Wagyu gehakt: een klasse apart

    Wil je gehakt eens op een geheel andere manier ervaren? Ontdek de smaak van Japans Wagyu gehakt, gemaakt van het beroemde exclusieve Wagyu rundvlees dat bekendstaat om zijn unieke marmering en rijke smaak. Wagyu gehakt biedt een extra dimensie aan je gerechten: het is sappig, heeft een nootachtige smaak en een fluweelzachte structuur. De perfecte basis voor een smashburger, maar ook waanzinnig om te verwerken in gerechten. Dit vlees geeft een geheel nieuwe dimensie aan het begrip rundergehakt. De smaak én de structuur is nergens mee te vergelijken. 

    Japans Wagyu van Kagoshima Selection

    Bij The Butchery wordt gehakt gemalen in eigen slagerij. Puur ambacht met als basis de állerhoogste kwaliteit Japans Wagyu. Kagoshima Selection is zorgvuldig geselecteerd Wagyu met A5 BMS12 kwaliteit. Kortom: de állerhoogste marmeringsgraad. Ons Kagoshima Selection komt rechtstreeks uit Japan en wordt door onze eigen Meesterslagers in de mooiste producten versneden, gemaald en getrimd. De allerbeste kwaliteit + ons authentieke ambacht levert gehakt op met een exclusieve smaak en een superzacht mondgevoel. 

    Waarom Wagyu gehakt?

    Wagyu gehakt onderscheidt zich door de verfijnde marmering van het vlees. Dit vet smelt langzaam tijdens het bereiden, waardoor het gehakt heerlijk sappig blijft en een mooie, diepe smaak ontwikkelt. De runderen in Japan worden op een zorgvuldige manier grootgebracht, met aandacht voor voeding en leefomgeving, wat terug te proeven is in de kwaliteit van het vlees.

    Gerechten met Wagyu gehakt

    Of je nu een smashburger wilt maken, een smaakvolle pastasaus bereidt of mooie Oosterse gerechten klaarmaakt. Wagyu gehakt is een veelzijdig ingrediënt. Door de fijne structuur en het hoge vetgehalte is het ideaal voor gerechten die baat hebben bij een rijke, volle smaak. Zo leent dit Japanse rundergehakt zich ook heel goed voor een mooie amuse. 

     Japans Wagyu Gehakt kopen bij Butchery.nl

    Wagyu gehakt bij The Butchery komt van Kagoshima runderen uit Japan in de gradatie A5 BMS12, zodat je thuis kunt genieten van de verfijnde smaak van echt Japans rundvlees. Ideaal voor speciale gelegenheden of gewoon wanneer je iets bijzonders op tafel wilt zetten.

    Als je voor 11.00 bestelt, heb je het vlees dezelfde avond al in huis. Maar vooruit bestellen kan ook, want de leverdag kies je zelf. Je ontvangt je vlees quickfrozen, dus het vlees kan ook zo de vriezer weer in. 

    Probeer het zelf en ontdek hoe Japans Wagyu gehakt een twist kan geven aan je favoriete gerechten. Bestel Japans Wagyu gehakt online bij Butchery.nl!


    Bereidingswijze

    Tips voor de bereiding van Wagyu gehakt

    Wagyu gehakt vereist weinig toevoegingen om tot zijn recht te komen. Bak het gehakt op een laag tot middelhoog vuur en gebruik niet of nauwelijks boter of olie, want het vet uit het vlees is al voldoende om een mooie, glanzende jus te vormen. Houd de kruiden simpel met wat zout en peper, of voeg een klein beetje knoflook en tijm toe voor extra aroma. Bak het vlees zéker niet te lang, want je wilt zeker het vet niet wegbakken, want vet is een smaakdrager. Keep it clean!


    Ingredienten

    100% rundvlees


    Butcher's Notes

    Als je ooit eens écht een lekkere smashburger wilt maken, probeer dit supersmaakvolle Wagyu gehakt dat zeker eens een keer. 


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan