•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Bavette Black Angus PRIME USA

Hele bavette van certified USA Black Angus.

Lees meer
Pas Bavette Black Angus PRIME USA aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Bereidingswijze

    Productinformatie

    Hele bavette van certified USA Black Angus.


    Wat is Bavette Black Angus USA?

    Bavette is de dikke rand vlees uit de flank (vang) van het rund en wordt daarom ook wel vanglap genoemd. Het is ‘mager werkvlees’ dat veel beweging heeft gehad. Het vlees heeft een grove, lange draad, maar daardoor ook een lekkere bite én superveel smaak. Bavette eet je bij voorkeur wel van kwalitatief goede runderen, maar met USA Black Angus zit je hoe dan ook goed. Misschien nog handig om erbij te vermelden dat je dit vlees - vanwege de grove draad - goed haaks op de draad snijdt. Doe je dat niet, dan verandert zelfs een perfect gebakken steak in een schoenzool. Maar van een goed ras, goed bereid en goed gesneden heb je aan bavette echt een smaakbom! 

    Black Angus bavette

    Deze Bavette komt van 100% Black Angus USA. Op Noord-Amerikaanse ranches grazen de Black Angus runderen ruim twee jaar op de meest uitgestrekte weiden (groter dan wij ons ooit kunnen voorstellen). De dieren groeien zorgeloos op en verhuizen na zo'n twee jaar naar een ruime feedlot, waar ze op een 100% natuurlijk graan- of maisdieet worden gezet. Black Angus runderen hebben onmiskenbaar een goed leven gekend en dat goede leven proef je. De smaak en structuur van raszuiver Amerikaans Angus Beef is bijna onweerstaanbaar...

    Liever Bavette van een ander ras? De keuze is reuze, dus neem gerust een kijkje in ons assortiment.

     

    Ingredienten

    100% rundvlees


    Butcher's Notes

    Ben blij dat 'vergeten vleessoorten' als Bavette en Onglet zoveel terrein winnen de laatste tijd. Geheel terecht namelijk! Bavette is weliswaar wat grover dan bijvoorbeeld ossenhaas, maar het heeft megaveel smaak en een lekkere bite. Als ik dit op tafel zet, zijn mensen altijd blij verrast. Echt even een andere steak...


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan
    Anderen bekeken ook