•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Hele tomaten ‘Granoro’

Zelf een goede tomatensaus maken? Met de tomaten van Granoro kan dit! De tomaten van Granoro worden in Italië geplukt en gelijk dezelfde dag nog verwerkt, zodat de geur en de frisheid behouden blijft. De tomaten worden in het geheel in tomatensap geconserveerd. Er is verder niets aan dit product toegevoegd. Lekker PUUR uit Italië dus! 

Lees meer
Dit product is momenteel niet op voorraad.
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Vers
  • Productinformatie

    Zelf een goede tomatensaus maken? Met de tomaten van Granoro kan dit! De tomaten van Granoro worden in Italië geplukt en gelijk dezelfde dag nog verwerkt, zodat de geur en de frisheid behouden blijft. De tomaten worden in het geheel in tomatensap geconserveerd. Er is verder niets aan dit product toegevoegd. Lekker PUUR uit Italië dus! 


    Zelf een goede tomatensaus maken? Met de tomaten van Granoro kan dit! De tomaten van Granoro worden in Italië geplukt en gelijk dezelfde dag nog verwerkt, zodat de geur en de frisheid behouden blijft. De tomaten worden in het geheel in tomatensap geconserveerd. Er is dus verder niets aan dit product toegevoegd. Lekker PUUR uit Italië dus! 

    Granoro

    Granoro is in 1967 opgericht door Attilio Mastromauro en is gevestigd in Corato, in Puglia, een regio in het hart van het zuiden van Italie. Het Italiaanse gebied Puglia staat bekend als een van de beste als het aankomt op producten met durumtarwe in Europa. Bij Granoro wordt met veel passie geproduceerd. Daarnaast is Granoro altijd op zoek naar hoe de kwaliteit van de producten beter kan. 


    Bereidingswijze

    Bak een gepelde en gesnipperde teen knoflook en gesnipperd ui in een flinke scheut olijfolie. Voeg wanneer de ui bruin begint te worden een theelepel gedroogde oregano, een theelepel gedroogde basilicum en een mespunt tijm toe en bak dit even mee. Snij de tomaten in blokjes en voeg ze toe aan het mengsel en laat ze op een laag vuurtje mee pruttelen. Voeg vervolgens nog 1 mespunt suiker en 1 eetlepel rode balsamicoazijn toe en laat het geheel 30 minuutjes pruttelen op laag vuur. Maak ten slotte de niet kapot gekookte tomaten kapot met een vork en voeg nog wat zout, peper en olijfolie toe voor de smaak. 


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan