•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Kipshoarma op Libanees platbrood

Bereidingswijze

Lekker eten hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Sterker nog; de kracht van eenvoud gaat vaak op, als je maar goede ingrediënten gebruikt. Zit bij Slagerij Lantinga dus wel snor ;-) Hier een gerechtje van Robert van Dijk van @vurigekolen. Lean & mean, dus perfect voor de voor lazy sunday lunch.

Bereidingswijze kipshoarma

Verwarm de oven voor op 200 graden.
 
Bak de kipshoarma in een scheutje olijfolie in 6 minuten gaar in de koekenpan. De kipshoarma is al heerlijk gekruid en hoeft dus alleen maar opgebakken te worden. Kind kan de was doen. Bak de platbroden in 4 minuten knapperig in de oven 
 
Meng alle ingrediënten voor de knoflooksaus door elkaar tot een gladde saus. Verdeel de andijvie en kipshoarma over de platbroden en serveer met de knoflooksaus. Makkelijker kunnen we het echt niet voor je maken wink

ENJOY!


Recepten