•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Sate en spiesen

Bekijken als Grid List

7 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. sukadespies
  Sukadespies (flat iron) Black Angus PRIME USA
  € 17,99 (4x 80g)
 2. Ossenhaasspies ketjap/sesam Black Angus USA Ossenhaasspies ketjap/sesam Black Angus USA
 3. Wagyu ossenhaasspiesjes JAP Kagoshima A5+ BMS12
  Wagyu ossenhaasspiesjes JAP Kagoshima A5+ BMS12
  € 59,99 (4x 60g ketjap & sesam marinade )
 4. Ribeye spiesjes ketjap/sesam Japans Wagyu Kagoshima A5+ BMS12
 5. Wagyu ossenhaassate 8+ Australia
 6. Ossenhaasspies espresso/black pepper Angus URU Ossenhaasspies espresso/black pepper Angus URU
 7. Yakiniku ossenhaasspiesjes Wagyu Kagoshima A5+ BMS12
Bekijken als Grid List

7 Items

per pagina
Oplopend sorteren

BBQ spiesen online kopen?

Een BBQ zonder spiesen is als een winter zonder sneeuw. Ofzoiets. Naast mooie varkens- en kipspiesen hebben we ook een breed assortiment met runder spiesen voor op de BBQ. Zo hebben we o.a. een Wagyu spies, picanha spies en entrecote- en ossenhaasspiesen van waanzinnige vleesrassen als Argentijns Hereford en Black Angus USA. Van premium vleesrassen van over de hele wereld en dus allemaal BBQ spiesen van hoge kwaliteit. Spiesen online kopen is bovendien een piece of cake. Kies je favoriet, bestel online en wij leveren het quickfrozen - met behoud van alle voedingswaarden - bij je thuis. 

Sate spiesen en varkensvlees

Varkenshaassaté, procureursaté, shashlicks van Livar of een vleesfakkel: op The Butchery vind je een mooi assortiment aan spiesen van varkensvlees. Want een saté of wat voor spies dan ook is misschien wel het ultieme BBQ vlees. Makkelijk voor doordeweek, maar zeker ook bij feesten en partijen. En makkelijk: spiesen en ander BBQ vlees koop je gewoon online bij The Butchery. Van rassen als LIVAR, Ibérico en Mangalitza, ook wel bekend als Wolvarken. Daarmee gaan we verder waar jouw slager stopt.

Kipsate van eerlijke kip

Kipsate, wie houdt er niet van? Het is een absolute klassieker op de BBQ en past bovendien ook nog es heel goed bij Aziatische gerechten, zoals een Indische rijsttafel. Je hebt uiteraard kipsate in alle soorten en maten en bij The Butchery vind je kipsate van 3*** Beter leven kip. Het beste van het beste op het gebied van dierenwelzijn.  Denk bijvoorbeeld aan rassen als bio gehouden Polderhoen, het superieure Franse keurmerk Label Rouge of het topras Bresse AOC. Kipsate van eerlijke kip dus, ver weg dus van de bio-industrie. Voor de bewuste vleeseter!

Online kipsate kopen?

Dat is heel eenvoudig. Bewuste vleeseters en fijnproevers vinden hun weg het laatste jaar al heel goed naar The Butchery. Worden we blij van! Wil je dus online kipsate kopen? Dan plaats je simpelweg je bestelling en wij doen de rest! Voor 11.00 besteld, is dezelfde avond nog (knetterkoel) in huis!

Iberico spiesjes kopen online?

Mooie gemarmerde iberico spiesjes online kopen? Dat gaat heel eenvoudig tegenwoordig. Je hoeft van dit befaamde Spaanse varken echt niet alleen maar voor de special cuts als Pluma, Presa of carrillada te gaan. Ook dagelijks BBQ vlees smaakt extra lekker als het van Iberico komt. De kruidige smaak, de mooie marmering: bij dit varken proef je gewoon het goede leven!

Spiesen online kopen?

Dat kan heel eenvoudig. Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij zorgen dat het quickfrozen bij je thuis wordt geleverd.