•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

 

Kip & Gevogelte

Kip & Gevogelte

Bekijken als Grid List

18 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. Eendenborst filet de canette
  Eendenborst filet de canette
  € 7,49 (per stuk 180-200g)
 2. gevulde kalkoen
  Lantinga's gevulde kalkoen
  € 99,99 (4kg (5/7 pers))
 3. Curry scharrelkipfilet
  Curry scharrelkipfilet
  € 8,99 (2x 180/200g)
 4. Argentijnse kipfilet Scharrel
  Argentijnse kipfilet Scharrel
  € 8,99 (2x 180/200g)
 5. Foie Royale
  Foie Royale Ganzenlever
  € 14,99 (65g)
 6. Kippendij met vel Scharrel
  Kippendij met vel Scharrel
  € 8,99 (3 stuks 500g )
 7. Kipdrummets Scharrel
  Kipdrummets Scharrel
  € 4,99 (400g )
 8. kippenvleugels Kippenvleugels Scharrel
  Kippenvleugels Scharrel
  € 11,99 (voordeelpack 1kg )
 9. Gekruide drummets Scharrel
  Gekruide drummets Scharrel
  € 13,99 (voordeelpack 1kg )
 10. Kipfiletgehakt Scharrel
 11. Poussin
  Poussin
  € 7,99 (per stuk)
 12. Tuinkruiden kipfilet Scharrel
  Tuinkruiden kipfilet Scharrel
  € 8,99 (2x 180200g)
 13. BBQ kippenpoten Scharrel BBQ kippenpoten Scharrel
  BBQ kippenpoten Scharrel
  € 9,99 (4 stuks )
 14. Kalkoensaucijs tuinkruiden
  Kalkoensaucijsjes tuinkruiden
  € 17,99 (voordeelpack 20x 50g)
 15. Kippenhuid Scharrel
  Kippenhuid Scharrel
  € 4,99 (400g multiple skins)
 16. Platte kippenvleugel Scharrel
 17. Kipfilet met vel naturel Scharrel
  Kipfilet met vel naturel Scharrel
  € 9,99 (2x 220/250g )
 18. Hollandse eendenborst Hollandse eendenborst
  Hollandse eendenborst
  € 5,99 (per stuk 180~200gram)
Bekijken als Grid List

18 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Kip & gevogelte

Bij the Butchery kun je terecht voor kip en gevogelte met een  eerlijke herkomst. Ver weg dus, van plofkippen en de bio industrie. Onze scharrelkip komt van Nederlandse boeren is met respect gehouden. De Polderhoen kip wordt zelfs biologisch gehouden en heeft het 3*** beter leven keurmerk en dan hebben we nog het superieure Franse keurmerk Label Rouge. We gaan dus zeker verder waar jouw slager of supermarkt stopt.

Kip kopen bij The Butchery

Kip kopen doe je op elke hoek van de straat. De supermarkten liggen er vol mee en het is misschien wel het meest verkochte vlees van Nederland. Of misschien zelfs ter wereld. Er is immers nauwelijks een gerecht op te noemen waar kip niet in past. Er zijn dus nogal wat kippen nodig om aan die vraag te voldoen. Uit het vleesvak van de supermarkten is kip by far het meest verkochte product. Veelal kip uit de bio-industrie, dus snelgroeiend en niet onder de meest ideale leefomstandigheden, om het zacht uit te drukken. Kip tegen een (bijna onmogelijk) zacht prijsje. De zogenaamde plofkip. Op The Butchery vind je die plofkip niet. Wat je wél vindt, is kip van mooie authentieke rassen met een eerlijke herkomst. Niet alleen eerlijker dan de bio-industrie, maar ook nog eens veel smaakvoller!

Eerlijke kip

Kip met oprecht een goede herkomst (en dus ook malser en meer smaak) is vaak wat lastiger te vinden. Wij hebben er bewust voor gekozen om enkel kip te verkopen van dieren die een goed leven hebben gehad. Echt een goed leven. Dan moet je denken aan Hollandse scharrelkip, biologisch gehouden Polderhoen met 3*** Beter Leven keurmerk van de dierenbescherming of zelfs nog een stapje hoger: Label Rouge kip uit Frankrijk. Het kost uiteraard wat meer uiteraard dan een plofkip uit de bio-industrie, dat moge duidelijk zijn. De dieren leven langer, hebben een vrije uitloop, een natuurlijk dag- en nachtritme, zijn met veel meer liefde gehouden én – ook niet onbelangrijk - zijn zonder kunstmatige voeding en onnodige antibiotica groot geworden. Een bewuste keuze dus, die goed is voor mens en dier. Van kipfilet tot hele kip en van kiprollade tot kippenlevers: als je zonder schuldgevoel kip met waanzinnig veel smaak wilt eten, moet je kip kopen bij The Butchery. 

Kip bestellen online

Kip bestellen online zit nog niet bij iedereen in het systeem, terwijl het dus eigenlijk heel eenvoudig gaat. Online kies je immers eenvoudig je favoriete ras, vlees, gewicht en leverdatum. The Butchery levert van maandag tot en met vrijdag door heel Nederland. Je krijgt je bestelling op een door jou gekozen leverdag tussen 17.00 – 22.00 bevroren geleverd. Quickfrozen om precies te zijn, dus binnen het uur ingevroren, waardoor het vlees zijn goede kwaliteit behoud. Als je voor 11.00 bestelt, kun je je kip al dezelfde avond in huis hebben. Kip bestellen online is dus eigenlijk gewoon heel handig. Te laat terug van werk of geen mogelijkheid om naar de slager te gaan, is dus geen excuus meer om kip te eten uit de bio-industrie. Een vriezer is immers snel gevuld… ;-)

Wat is een kippenpoot / kippenbout?

Een hele kippenbout bestaat uit een onderbout en een bovenbout en kan tussen het gewricht versneden worden. Kippenbouten zijn heerlijk sappig en geschikt voor oven, BBQ, maar ook om de meest heerlijke kippensoep of kippenbouillon van te maken. Niet iedereen houdt van kluiven, maar geloof ons... het velletje lekker kruiden en knapperig afbakken is echt een goed idee!

Wat is parelhoen?

Parelhoen serveren is zeker een goed idee. Parelhoen smaakt wat 'wilder' dan kip, maar is lekker mals en heeft veel mogelijkheden. De smaak lijkt ietwat op dat van Fazant, maar is tammer. Parelhoen wordt vaak in combinatie met spek bereid (op de borst), omdat het vlees zo mager is en daardoor snel uitdroogt. Maar dan heb je ook meteen een gouden combi.

Op Butchery.nl verkopen we parelhoen van het superieure Franse keurmerk Label Rouge. Bestellen is eenvoudig! Kies je favoriet en wij leveren het knetterkoel af. Voor 11.00 besteld = dezelfde avond in huis.

Online kippenpoot kopen?

Een kippenpoot online bestellen is tegenwoordig heel eenvoudig. Bij The Butchery vind je geen kippenpoten uit de bio-industrie, maar van rassen als Hollandse scharrelkip, biologisch gehouden Polderhoen of het superieure Franse keurmerk Label Rouge. Allemaal met een eerlijke herkomst. Vinden wij belangrijk. De dieren hebben een goed leven gehad en dat goede leven proef je! Win-win dus. 

Kip & gevogelte online kopen?

Wil je kip eten van de beste kwaliteit en met een eerlijke herkomst? Bestel dan je kip online bij The Butchery. Voor 11.00 besteld = Dezelfde avond in huis. Quickfrozen, dus met behoud van alle smaak en voedingswaarden. 

Kippenvleugels online kopen?

Je houdt ervan of je gruwelt ervan: kippenvleugels kluiven. Een ding is echter zeker: kippenvleugels zitten ramvol smaak en met een knapperig en goed gekruid jasje vinden wij het de ultieme snack. Hoewel kippenvlees over het algemeen relatief mager is, zijn kippenvleugels wat vetter en ze bevatten dus ook meer smaak. Zeker als ze ook nog eens van mooie rassen als Hollands scharrel, biologisch gehouden Polderhoen of het Franse Label Rouge komen. En die rassen vind je bij The Butchery. 

Kippenvleugels online bestellen is dus een fluitje van een cent. Je kiest je favoriet, plaatst je bestelling en wij leveren het gekoeld bij je af. Voor 11.00 besteld = dezelfde avond tussen 17.00 en 22.00 in huis. Makkelijker kunnen we het echt niet voor je maken. 

Gevogelte online bestellen

Kalkoen, parelhoen, fazant patrijs of wilde gans: naast kip is er natuurlijk veel meer gevogelte dat het goed doet in de Nederlandse keuken. Zeker rondom de feestdagen! Gevogelte als een gevulde kalkoen bestel je eenvoudig online bij The Butchery. Voor 11.00 besteld, zelfde avond in huis!