•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Braadstuk

Bekijken als Grid List

6 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. reerugfilet
  Reerugfilet
  € 52,49 (350g)
 2. ROSBIEF BLACK ANGUS USA
  Rosbief (achtermuis) Black Angus PRIME USA
  € 19,49 (650g)
 3. Porchetta LIVAR
  Porchetta LIVAR (ongekruid)
  € 59,99 (3000g)
 4. Kalfssukadebraadstuk Blonde d'Aquitaine
 5. Reerug heel
  Reerug heel
  € 125,99 (1800g)
 6. Cupim Zebu
  Cupim Zebu
  € 83,99 (3000g)
Bekijken als Grid List

6 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Braadstuk online kopen?

Procureur, Pancetta, Ribroast: een braadstuk koop je ook gewoon online en wel van de mooiste rassen. Op the Butchery vind je de meest prachtige varkensrassen Livar, Iberico, Mangalitza (bio gehouden) en Veluws Landvarken (bio gehouden), allemaal met een eerlijke herkomst. Varkensvlees met een eerlijke herkomst dus en natuurlijk een waanzinnige smaak. Een braadstuk van een ras al Livar is onmiskenbaar sappiger dan 'regulier' varkensvlees uit de bio-industrie. Dat verschil moet je zelf geproefd hebben. Een braadstuk maakt een feestelijke gelegenheid nét even wat feestelijker. Een familiediner, kerstdiner of 'gewoon' een lekkere BBQ... Een fijne rollade of een braadstuk om bijvoorbeeld pulled pork mee te maken, maakt altijd indruk!

Wil je dus een braadstuk online kopen? Dat is heel eenvoudig. Kies je favoriet(en), plaats je bestelling en wij leveren het gekoeld bij je thuis.

Iberico rack of braadstuk online bestellen

Pancetta rollade, Lomo Ibérico, een varkenskotelet of een French rack; de mooiste braadstukken en Iberico racks van het befaamde Spaanse varken vind je hier op The Butchery. Vlees online kopen is heel eenvoudig. Sterker nog. Online vind je precies wat je zoekt! Niet elke slager heeft een uitgebreid Iberico assortiment. Wij bezorgen ( door heel Nederland. Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij leveren het quickfrozen thuis. Voor 11h besteld, zelfde avond in huis!