•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

 

Slavink

Slavink

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Slavink online bestellen?

Een slavink is mooie dagelijkse kost en een absolute hardloper in onze winkels. Past immers perfect bij een fijne AGV maar een slavink op de BBQ doet het natuurlijk ook gewoon goed! Bij The Butchery vind je dagelijks vlees als slavinken en rundervinken van niet-dagelijkse vleesrassen als Livar en Black Angus. Van kwalitatieve vleesrassen die een goed leven hebben gehad.

Slavinken en rundervinken bestel je eenvoudig online bij The Butchery. Maak hieronder je keuze, en wij sturen het shockfrozen naar je op. Voor 11.00 besteld, is dezelfde avond in huis. Makkelijker wordt het niet. 

Slavink online kopen bij The Butchery

Dagelijks vlees zoals feen ouderwetse slavink online kopen? Dat kan dus gewoon. Sterker nog: bij The Butchery vind je rundervinken en slavinken van de mooiste vleesrassen. Supersmaakvol en ook niet onbelangrijk: van eerlijk gehouden dieren. Denk bijvoorbeeld aan rassen als Livar, Black Angus of biologisch gehouden Mangalitza (wolvarken). 

Een slavink online kopen doe je dus gewoon met je laptop op schoot of je telefoon in de hand. Wij leveren het vervolgens koel bij je thuis! Makkelijk... Je ontvangt het vlees shockfrozen, dus binnen het uur op hele lage temperatuur ingevroren. Met behoud van smaak en voedingswaarden. Je kunt dus je vriezer volgooien! Bestel je vlees en wij leveren het koel bij je thuis. Makkelijker wordt 't niet.