•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Biefstuk

Bekijken als Grid List

8 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. Hertenbiefstuk
  Hertenbiefstuk
  € 7,99 (175g)
 2. Ossenhaaspuntjes Black Angus USA
  Ossenhaaspuntjes Black Angus USA
  € 29,99 (350g)
 3. Denver Steak Denver steak Black Angus PRIME USA
  Denver steak Black Angus PRIME USA
  € 12,59 (225g)
 4. kalfsoester
  Kalfsoester
  € 7,69 (175g)
 5. Ossenhaaspuntjes Blonde d'Aquitaine
  Ossenhaaspuntjes Blonde d'Aquitaine
  € 18,99 (350g )
 6. Chuck eye steak Black Angus Premium Grassfed ARG
 7. Chuck Eye Steak Chuck Eye steak Black Angus USA
  Chuck Eye steak Black Angus USA
  € 10,39 (200g)
 8. Rumpsteak Black Angus Premium Grassfed ARG Rumpsteak Black Angus Premium Grassfed ARG
  Rumpsteak Black Angus Premium Grassfed ARG
  € 5,19 (130g)
Bekijken als Grid List

8 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Online Duitse biefstuk kopen

Duitse biefstuk is grofgehakte biefstuk, op smsak gemaakt met peper, zout en ui. Van Black Angus USA, dus dat maakt het vlees des te sappiger. Een Duitse biefstuk zit eigenlijk tussen een biefstuk en rundertartaar in. Rundertartaar is vaak gemalen vlees en Duitse biefstuk is grofgehakt vlees. Je kunt Duitse biefstuk vlees rood, medium of welldone eten. Welldone heeft onze voorkeur niet, want gaat ten koste van de malsheid. Online Duitse biefstuk kopen bij The Butchery is een fluitje van een cent. Plaats je bestelling en wij zorgen dat 'ie quickfrozen - met behoud van alle voedingsstoffen - bij je aankomt. Voor 11.00 besteld, is dezelfde avond nog in huis als je dat wenst. Want de leverdatum kies je zelf!

Pepersteak online kopen?

Pepersteak - ook wel Steak au Poivre - is een franse klassieker die veel wordt geserveerd in eetcafé's  en bistro's. Met friet en sla is dit gewoon een fijne maaltijd! De met verse peper ingesmeerde biefstuk doet het goed als je 'm even kort aan beide kanten. Als je zeker wilt weten dat je een mals en smaakvol stuk vlees op je bord hebt liggen met een eerlijke en traceerbare herkomst, kies je natuurlijk voor een mooi runderras als Black Angus USA.

Online een kwalitatieve pepersteak kopen is vaak eenvoudiger dan bij een winkel om de hoek, want je kunt makkelijk op zoek naar een mooi vleesras. POnline pepersteak kopen is simpel. Plaats je bestelling en wij zorg dat 'ie quickfrozen, met behoud van smaak, structuur en voedingswaarden bij je thuisbezorgd wordt. Vlees online kopen is vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Voor 11.00 besteld is dezelfde avond nog in huis!