•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Procureur

Bekijken als Grid List

5 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. procureur porc au grain
  Procureur Porc au Grain
  € 26,39 (1100~1200g)
 2. Iberico procureur
  Iberico procureur
  € 43,19 (1200g)
 3. procureur mangalitza
  Procureur Mangalitza
  € 32,99 (1100g)
 4. Procureur Duke of Berkshire
 5. Lamsprocureur Nieuw Zeeland
Bekijken als Grid List

5 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Wat is procureur?

Procureur is het braadstuk is het braadstuk uit de varkensnek en dan zonder been. Dit mooie vlees is heel populair bij (low and slow) liefhebbers en dat is natuurlijk niet voor niets. Je maakt er bijvoorbeeld prachtige pulled pork mee. Procureur staat bekend om zijn mooie dooradering, wat zorgt voor mals vlees met heel veel smaak. Dat maakt dit braadstuk dus ook zo geschikt voor langzame garing en dus ook als basis voor pulled pork. Kies je voor een mooi ras als LIVAR of Mangalitza (Wolvarken), dan weet je helemaal niet wat je proeft. Met procureur kun je eigenlijk alle kanten op en dat maakt dit dan ook prachtig vlees om mee te werken.

Procureur online kopen?

Dat is dus het goede nieuws. Naar procureur van een mooi ras hoef je geen strooptochten af te leggen. Je koopt het gewoon online! Kies je favoriete braadstuk, plaats je bestelling en wij zorgen dat 'ie quickfrozen bij je thuis wordt geleverd. We leveren door heel Nederland. Makkelijker wordt het dus niet. 

Iberico procureur online kopen

Zoals gezegd, procureur is een prachtig braadstuk, populair bij echte liefhebbers. Het vlees is mooi dooraderd en daarom wat vettig. Mals en veel smaak dus. Kies je voor Iberico procureur dan weet je helemaal niet wat je proeft. Het befaamde Spaanse Iberico varken staat immers bekend om zijn mooie marmering en karakteristieke, haast nootachtige smaak. Supermooi vlees voor slowcooking op de bbq. Pulled Pork van Iberico Procureur.. dat klinkt toch waanzinnig? Probeer het vooral zelf een keer uit!

Iberico procureur koop je namelijk eenvoudig online. Plaats je bestelling en wij zorgen ervoor dat deze quickfrozen bij je thuis wordt geleverd. Door heel Nederland. Voor 11.00 besteld, is dezelfde avond in huis. Veel makkelijker wordt het niet! 

PS... deel vooral je foto op facebook of instagram als je een mooi gerecht hebt klaargemaakt! Kunnen wij (en vele anderen) van genieten!