aanden aan het voorbereiden op het kerstassortiment en hoewel we elk jaar nieuwe trends zien, lijkt traditie nog altijd de boventoon te voeren met dergelijke dagen. De kerstdrukte is in volle gang (het is niet normaal!) en inmiddels hebben we een lijstje met bestsellers voor je. De posities wisselen nog wel eens, maar dit zijn onbetwist de toppers tot nu toe.

PS... zit er een product tussen wat je sowieso wilt bestellen? Wacht dan niet te lang, want we gaan sowieso een aantal artikelen uitverkopen. Onze jongens kunnen het letterlijk niet bijbenen ;-) En ook leuk, als je vóór 16 december laat leveren, krijg je van ons een Villeroy & Boch hak- of koksmes t.w.v. €39,95 cadeau bij bestellingen v.a. €125. Let's Go. Hier onze bestsellers. 

  1. Gourmet

   Je hebt haters en liefhebbers, maar gourmet staat steevast in ons top 10 bestsellerslijstje tijdens de feestdagen, simpelweg omdat kids er nu eenmaal dol op zijn! En dus hebben we maar de lekkerste gourmetschotel voor jong & oud gemaakt én losse producten als mini wagyu burgertjes om je gourmet mee op te leuken. En als je écht wilt uitpakken, hebben we ook nog een do-it-yourself Teppenyaki schotel. Een soort gourmet 2.0 dus. Niet te doen, zo lekker!
  2. Honey Glazed Partyham

   Een honey glazed partyham van 3*** Beter Leven LIVAR Varken, terecht een jaarlijks terugkomende topper en helemaal kant-en-klaar, dus je schuift hem zo de oven in. Gepekelde party ham hebben we ook en de Schweinehaxe is bezig met een kleine opmars, merken we.

   partyham
  3. Showstopper: gevulde kalkoen

   De kalkoen traditie is duidelijk aan het overwaaien naar ons land en wij verkopen kalkoen rond de feestdagen in alle soorten en maten. Dat begint eigenlijk al rond Thanksgiving en met kerst krijgen we een soort tweede ronde. Veel mensen gaan er zelf mee aan de slag, maar de star of the show blijft wel onze kant-en-klare gevulde kalkoen. Braadzak en thermometer meegeleverd en kan écht zo de oven in.
  4. Rollade

   Natúúrlijk kan rollade niet ontbreken in dit lijstje! Shared dining hoort bij de feestdagen en rollades zijn er echt voor iedereen! Van ribeye rollade tot procureur rollades van Ibérico: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.
  5. Wild: voor de liefhebbers

   Liefhebbers van wild laten ongetwijfeld de feestdagen niet aan zich voorbij gaan zonder iets van wild op het menu te zetten. Het past immers perfect bij dit seizoen en heeft al een feestelijk randje op zich. Hertenrack, wild zwijn rollade en heel veel meer.. We hebben een breed assortiment en we verkopen van alles, maar uiteindelijk zijn het toch de eendenborst en hertenbiefstuk die tot de absolute hardlopers behoren.

  6. Beef Wellington

   Beef Wellington is flink terrein aan het winnen. En terecht, want als wij íets feestelijk vinden is het wel Beef Wellington. Voor liefhebbers die wel van een uitdaging houden: een feestje om te maken. Voor mensen die niet uren in de keuken willen staan: wij hebben een waanzinnige kant-en-klare variant voor je. Hebben onze mannen heerlijk gemaakt, dus dat is scoren bij je gasten zonder enige moeite. Gewoon niet zeggen dat 'ie kant-en-klaar was!
  7. Ossenhaas / Filet Mignon / Chateaubriand

   Wellington is natuurlijk een prachtgerecht om te maken met ossenhaas, maar rond de kerst merken we dat ossenhaas aan het stuk, chateaubriand en ook gewoon losse tournedos heel veel verkocht worden. Klassiekers als tournedos Rossini zijn natuurlijk ook prachtgerechten om te serveren!
  8. Wagyu

   Als er ooit een moment is om de Rolce Royce onder de runderrassen te serveren is het natuurlijk wel een feestelijke gelegenheid als kerst. Mega kostbaar is Wagyu  en we zijn ons er goed van bewust dat dit vlees niet voor iedereen is weggelegd. Houd echter goed in je achterhoofd dat je een klein stukje per persoon al voldoende is. Je maakt er waanzinnige amuses mee en fantastische voorgerechten. Een smaaksensatie en luxer dan A5 Wagyu wordt het eigenlijk niet.
  9. Kant-en-klare toppers als Ibérico wangetjes in rode wijn saus

   Geen zin om uren in de keuken te staan, maar wil je toch een lekker menu op tafel zetten? Onze kant-en-klare stoofgerechten doen het megagoed in deze periode en in het bijzonder voor onze beroemde Ibérico wangen in rode wijn saus komen mensen jaarlijks terug. Die gaat het hele najaar als een raket, maar ontpopt zich nu toch echt als een kerstklassieker. Hetzelfde geldt eigenlijk voor onze befaamde reepeper en hazenpeper. En dat onze kant-en-klare soepen het heel goed doen, behoeft denk ik niet zoveel toelichting! Hiermee is je voorgerechht immers al gedekt.
  10. Steaks to Share

   Last but definitely not least: steaks to share zijn altijd een goed idee! Picanha, dikke cote de boeufs, bavette, skirt steak. De steaks to share vliegen de deur uit als mensen massaal met elkaar aan tafel gaan. 

Wat je ook gaat maken; wacht niet te lang met bestellen, want een goed begin is het halve werk. Waarom misgrijpen en stressen als dat niet nodig is? Bestel op tijd, voorkom stress (koeriers hebben het ook druk) en geniet van een waanzinnig kerstdiner!