•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Varkensfilet

Bekijken als Grid List

5 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. Wild zwijn rugfilet
  Wild zwijn rugfilet
  € 50,99 (850g)
 2. LIVAR Rib Eye
  LIVAR Rib Eye
  € 6,99 (voordeelpack 4 stuks)
 3. Entrecote Iberico honey mustard
  Entrecote Iberico honey mustard
  € 11,99 (2 stuks)
 4. LIVAR Entrecote met zwoerd
  LIVAR Entrecote met zwoerd
  € 7,99 (2 stuks )
 5. Ruglende Iberico
  Ruglende Iberico
  € 41,39 (900g)
Bekijken als Grid List

5 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Online varkensfilet kopen

Varkensfilet is de uitgebeende rug van het varken. Dat kunnen dus verschillende stukken vlees zijn: varkensentrecote, een varkensrack, een filetlapje of een pork roast. Het is allemaal gesneden van varkensfilet, in de basis mager vlees met een rand vet aan de buitenkant, dat ervoor zorgt dat het vlees lekker sappig blijft. Heerlijk vlees, mooi fijn van draad, niet te vet en toch lekker sappig! Mits goed bereid natuurlijk!

Online varkensfilet kopen is eenvoudig en bovendien is de keuze enorm. In vleessoort, maar ook in varkensrassen. Dat is één van de voordelen van online vlees kopen. Kies hieronder je favoriet, plaats je bestelling en wij sturen het quickfrozen - met behoud van smaak en voedingsstoffen - naar je op. 

Gevulde filetlapjes online kopen

Mosterdfiletlapjes, kotelet Suisse of een goeie cordon bleu: wie houdt er op z'n tijd níet van gevulde filetlapjes? Lekkere dagelijkse kost van allesbehalve dagelijks vlees. Op The Butchery vind je namelijk supersmaakvolle rassen als livar, Iberico en Mangalitza (wolvarken) die allemaal een eerlijke herkomst hebben. Win-win, want het vlees komt niet alleen van dieren die een fijn leven hebben gehad, maar is ook nog eens supersmaakvol. Filetlapjes van varkensvlees doen het het perfect bij de Hollandse keuken en kunnen eigenlijk altijd wel. Je krijgt ze shockfrozen aangeleverd, dus kunt ze ontdooien in koud water, maar ook thuis weer in de vriezer doen. Heb je altijd lekker vlees in huis!

Gevulde filetlapjes online bestellen is dus een fluitje van een cent. Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij zorgen dat 'ie keurig koel bij je thuis wordt geleverd! Waarom zou je dan nog genoegen nemen met 'minder' vlees?

Online hamlappen kopen

Hamlappen komen uit de achterham van het varken en zijn de meest malse varkenslappen die verkrijgbaar zijn. Hamlappen van een mooi vleesras als Livar, Mangalitza of Iberico zijn zacht, mals en heel smaakvol. Hamlappen zijn bovendien heel veelzijdig, want het vlees is geschikt om te stoven, braden, bakken óf grillen. Omdat de structuur van hamlappen nogal stevig is, kunnen er ook mooie blokjes van worden gesneden. Daarom wordt het ook wel gebruikt als satévlees en bami/nasivlees. 

Online hamlappen kopen bij The Butchery is sowieso een goed idee. Wat vlees online kopen namelijk interessant maakt is de ruime keuze. Bij The Butchery vind je bijvoorbeeld enkel hele mooie rassen, die stuk voor stuk een goed leven hebben gehad. Bewust vlees eten dus en dan ook maar meteen het meest smaakvolle vlees... Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij sturen het shockfrozen naar je op!