•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

LIVAR Entrecote met zwoerd

Livar entrecote met zwoerd. Varkensvlees met een gouden randje!

Lees meer
Pas LIVAR Entrecote met zwoerd aan

* Verplichte velden

 • Persoonlijk advies
 • Grootste slagersassortiment
 • Kies zelf je afhaaldag
 • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
 • Productinformatie

  Livar entrecote met zwoerd. Varkensvlees met een gouden randje!


  Livar entrecote met zwoerd

  Livar entrecote met zwoerd is varkensvlees op z’n best! Gesneden uit de lende met een mooi vetrandje en nog meer smaak dankzij het zwoerd. LIVAR kenmerkt zich door superieure kwaliteit, onderscheidende smaak en de eerlijke herkomst.

  LIVAR - Limburgs Kloostervarken

  The Butchery is official dealer van LIVAR en daar zijn we natuurlijk blij mee. Wat een mooi product om mee te werken!  LIVAR heeft als enige varkensvleesconcept 3* beter leven toegekend gekregen van de Dierenbescherming en dat goede leven proef je echt. De oorsprong van bontgekleurde LIVAR varkens ligt op Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt. Daar worden de dieren liefdevol verzorgd door monniken en kunnen de varkens in de kloostertuinen wroeten en rollen in de modder en krijgen ze vers geteelde granen uit Limburg voorgeschoteld.

  Smaak als beloning voor goede zorg

  Eén van de kenmerken van LIVAR vlees is dus de leefwijze van de dieren. Livar varkens scharrelen heus niet allemaal meer rond op Abdij Lilbosch, maar wél allemaal op een hoogwaardige scharrelboerderij. De eisen om het keurmerk LIVAR te mogen dragen zijn namelijk heel streng en nog steeds werkt LIVAR werkt constant aan het diervriendelijker maken van haar boerderijen. 

  Authentiek en ambachtelijk

  Dat Livar een goede herkomst kent, werkt natuurlijk ook door in de kwaliteit van het vlees. LIVAR vlees is doorregen met vet en laat vet nu net de smaakdrager van vlees zijn. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies waaedoor het vlees mals en sappig blijft. Met Livar entrecote zit je dus zeker snor! LIVAR kloostervarkens doen zeker niet onder aan de beste scharrelvarkens in Spanje of Italie. Het vlees is authentiek, ambachtelijk en eerlijk. Eenmaal geproefd, begrijp je zeker wat we bedoelen!

  Voedingswaarde van rauwe entrecote LIVAR per 100 gram

  Energie (kJ) 540 Koolhydraten (milligram) 0
  Energie (kcal) 128 Vitamine B1 (milligram) 0,78
  Eiwit (gram) 23,3 Vitamine B6 (milligram) 0,6
  Vet (gram) 3,9 Vitamine B12 (milligram) 0,29
  Verzadigde vetzuren (gram) 1,5 Vitamine D (microgram) 0,1
  Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 1,7 IJzer (milligram) 0,4
  Meervoudig onverzadigde vetzuren (gram) 0,3 Zink (milligram) 1,55
  Transvetzuren (gram) 0 Natrium (milligram) 51
  Cholesterol (milligram) 36,6

  Bereidingswijze

  Hoe bak je een varkensentrecote LIVAR?

  Kruid eerst het vlees en schroei de LIVAR entrecote vervolgens aan beide zijden dicht in een ruime hoeveelheid boter. Bak vervolgens nog een paar minuutjes om en om tot een kerntemperatuur van 64 graden celcius bereikt is. Een entrecote van van het Limburgs Kloostervarken mag je nog best een beetje licht rosé eten. 

  Een varkensentrecote kan natuurlijk ook prima op de barbecue. Hou dan wel rekening met een iets langere bereidingstijd..


  Ingredienten

  100% varkensvlees

  Butcher's Notes

  Ook onze winkels zijn al enige tijd official LIVAR dealer en daar zijn we best trots op, want dit is oprecht een prachtproduct om mee te werken! Van de slogan  'Smaak als beloning voor goede zorg' is geen woord gelogen. LIVAR is écht een klasse apart. En een Livar entrecote... Tsja!


  Wat vind je van dit product?
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan
  Anderen bekeken ook