•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

BBQ LIVAR steak

Livar BBQ steak in een 4 pepers/zeezout marinade. Stoer stuk vlees!

Lees meer
Dit product is momenteel niet op voorraad.
 • Persoonlijk advies
 • Grootste slagersassortiment
 • Kies zelf je afhaaldag
 • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
 • Productinformatie

  Livar BBQ steak in een 4 pepers/zeezout marinade. Stoer stuk vlees!


  Livar Ribeye 4 pepers/zeezout

  Deze BBQ steak komt van het alom geprezen Limburgs Kloostervarken. Mals en sappig, gesneden uit het voorste gedeelte van de rib. Livar kenmerkt zich door smaak als beloning voor goede zorg. LIVAR BBQ steak zit dankzij het hoge vetgehalte vol smaak en is goed gemarmerd. Varkensvlees op z'n best!

  LIVAR - Limburgs Kloostervarken

  The Butchery is official dealer van LIVAR en dat is best iets om trots op te zijn. LIVAR heeft namelijk als enige varkensvleesconcept 3* beter leven toegekend gekregen van de Dierenbescherming en het vlees heeft dan ook oprecht een karakteristieke smaak. De oorsprong van bontgekleurde LIVAR varkens ligt op Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt. Daar worden de dieren liefdevol verzorgd door monniken en kunnen de varkens in de kloostertuinen wroeten en rollen in de modder. De maaltijd van LIVAR varkens bestaat uit vers geteelde Limburgse granen en dat proef je echt!

  Smaak als beloning voor goede zorg

  We zeiden het al kort, maar één van de kenmerken dat LIVAR vlees onderscheidt van ander varkensvlees, is de leefwijze van de dieren. De dieren scharrelen heus niet allemaal meer rond op Abdij Lilbosch, maar wél allemaal op een hoogwaardige scharrelboerderij. De eisen om het keurmerk LIVAR te mogen dragen zijn streng. Niet voor niets zijn de Dierenbescherming en Stichting Wakker Dier enthousiast over LIVAR varkens en LIVAR werkt constant aan het nog diervriendelijker maken van haar boerderijen. 

  Authentiek, Ambachtelijk en Eerlijk

  LIVAR vlees is doorregen met vet en laat vet nu net de smaakdrager van vlees zijn. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Met Livar BBQ steak zit je dus zeker snor! LIVAR kloostervarkens doen zeker niet onder aan de beste scharrelvarkens in Spanje of Italie. Het vlees is authentiek, ambachtelijk en eerlijk. Proef het zelf maar!


  Bereidingswijze

  Hoe bereid je de LIVAR BBQ steak?

  De naam zegt het natuurlijk al, de BBQ steak komt het beste tot zijn recht op een barbecue. Het vlees is al gekruid, dus het is klaar om gelijk op de barbecue te leggen. Barbecue de BBQ steak om en om tot een kern van 64 graden celcius bereikt is. Wil je 'm liever niet rose? Ga dan voor een kern van >70 graden celcius.


  Butcher's Notes

  Wij zijn al sinds enige tijd official LIVAR dealer en daar zijn we best trots op, want dit is oprecht een prachtproduct om mee te werken! De slogan luidt 'Smaak als beloning voor goede zorg' en daar is echt geen woord van gelogen. LIVAR is écht heel smaakvol varkensvlees. En een bbq steak van LIVAR... heerlijk!


  Wat vind je van dit product?
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan
  Anderen bekeken ook