•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Iberico steaks

Bekijken als Grid List

6 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. Secreto Iberico
  Secreto Iberico Bellota
  € 22,39 (350~400g)
 2. Presa Iberico
  Presa Iberico
  € 29,99 (450~500g)
 3. Lomo Iberico (lende steak)
  Lomo Iberico (lende steak)
  € 9,19 (2x 100g)
 4. Pluma Iberico
  Pluma Iberico Bellota
  € 41,99 (600g)
 5. Tapilla Iberico
  Tapilla Iberico Bellota
  € 26,39 (550g 4 stuks)
 6. French rack Iberico
  French rack Iberico
  € 54,99 (1100g)
Bekijken als Grid List

6 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Iberico steaks en varkenshaas / Solomillo

Iberico rib eye, varkenskotelet, Lomo Iberico of solomillo. je hoeft niet meer stand en land af te lopen naar de mooiste steaks van het befaamde Spaanse varken. Want Iberico vlees o online kopen gaat eenvoudig bij Lantinga Slagerijen & Catering. Wel eens solomillo geprobeerd? Van Iberico net wat meer dooraderd dan van de geijkte varkensrassen en daardoor heerlijk sappig. Dat geldt overigens voor alle Iberico steaks. Zeker het proberen waard dus!

Op slagerijlantinga.nl vind je een breed assortiment met special cuts van het befaamde Spaanse Cerdo Iberico. Het Iberico varken staat bekend om zijn nootachtige smaak en intramusculaire vet en is absoluut een klasse apart. Special cuts als secreto iberico, presa, pluma, carrillada, solomillo of lomo Iberico vind je allemaal hier bij Lantinga Slagerijen & Catering. Iberico vlees online kopen is dus heel eenvoudig! 

Secreto Iberico

Iberico Secreto, of eigenlijk Secreto Iberico is 't best bewaarde geheim van het Iberico varken.Dit deel wordt ook wel Iberico flank genoemd en wordt gesneden uit het verlengde van de schouderspieren, tussen de schouders en het harde nekspek. Er wordt wel eens gezegd dat deze snit alleen voorkomt bij het Iberico varken, maar daarover valt te twisten. Feit is wel dat dit vleesdeel snijden milimeterwerk is en dat wij in Nederland deze snijtechniek niet zo goed beheersen. Tevens een feit is dat secreto veruit het meest wordt gegeten van het Iberico varken en dat is natuurlijk niet zonder reden. Het vlees is waanzinnig dooraderd met vet en zit ramvol smaak. Een hele karakteristieke smaak om precies te zijn, mede vanwege de kilo's eikels die het Iberico varken in de herfst dagelijks wegpoetst. Secreto Iberico in onmiskenbaar next level varkensvlees en dat moet je als liefhebber absoluut eens geprobeerd hebben! 

Tapilla Iberico

Tapilla Iberico is nog zo'n klassieker van het befaamde Spaanse varken. Tapilla komt uit de nek van het varken en laten daar nu de lekkere vette stukken zitten. Dat levert boterzacht vlees op, wat je sowieso eens geprobeerd moet hebben.