•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

 

BBQ boxen v.a. 4 pers.

BBQ boxen v.a. 4 pers.

Bekijken als Grid List

2 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. Barbecue box 1 (v.a. 4 pers.)
  Barbecue box 1 (v.a. 4 pers.)
 2. Barbecue box 2 (v.a. 4 pers.)
  Barbecue box 2 (v.a. 4 pers.)
Bekijken als Grid List

2 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Op zoek naar een barbecue pakket om lekker met je gezin of vrienden te gaan barbecueën? Dan zit je, als je gezelschap uit 4 tot 10 personen bestaat, hier helemaal goed! We hebben namelijk twee fijne barbecueboxen in ons assortiment die je kunt bestellen vanaf vier personen. De barbecuepakketten zijn helemaal compleet, dus behalve barbecuevlees hoef je ook niet meer te denken aan salades, sausjes, kruidenboters of brood bij de BBQ.

Waar bestaat een barbecuebox van Slagerij Lantinga uit?

We hebben twee barbecueboxen in ons assortiment. In beide boxen vind je vlees, salades, sausjes, brood en kruidenboters. Het verschil van de twee barbecuepakketten zit ‘m er dan ook vooral in dat de ene wat luxer vlees heeft dan de ander. In barbecuebox 1 vind je namelijk een BBQ worstje van het Limburgs Kloostervarken, een boeren hamburger, kipsate yakatori, een shaslick en een gemarineerde karbonade. In barbecuebox 2 zit dus wat luxer vlees, hierbij kan je denken aan: ossenhaasspies, new york beefburger, gambaspies, spareribs en een varkenshaassate. Beide boxen zijn voorzien van een bakje huzarensalade, een bakje pastasalade en rauwkostsalade. Daarnaast wordt het geleverd met satesaus, knoflooksaus en barbecuesaus en ten slotte vind je in het pakket ook steenoven afbakbroden en een kruidenboter.

Hoeveel kost een barbecuebox bij Slagerij Lantinga?

Hoe duur een barbecuebox is, is afhankelijk van welke barbecuebox je kiest. Barbecuebox 1 kost bijvoorbeeld €19,95 per persoon en barbecuebox 2 (met luxer vlees) kost €27,95 per persoon. Beide boxen zijn helemaal compleet met vlees, salades, sausjes en stokbrood. Het verschil van de twee barbecuepakketten zit ‘m er dan ook vooral in dat de ene wat luxer vlees heeft dan de ander. De boxen zijn te bestellen vanaf 4 personen. Ben je met meer dan 10 personen? Kijk dan vooral even bij onze barbecuepakketten vanaf 10 personen.

Hoe is een barbecuebox verpakt?

De producten uit de barbecueboxen zijn ideaal verpakt: per vleessoort en saladesoort in bakjes, zodat het makkelijk de koelkast in kan. Heb je vlees over? Dan kan je ’t vlees gewoon in het bakje laten zitten waar het in geleverd is, mits de verpakking nog gesloten is, en het zo in de vriezer zetten voor een volgende keer!

Is het mogelijk een barbecue te huren?

Bij afname van een barbecuebox (of barbecuepakket) kan je ook een barbecue bij ons huren. De kosten van het huren van een barbecue is €20,-. Zonder afname van een barbecuepakket is het huren van een barbecue helaas niet mogelijk.

Kan je een barbecuebox laten bezorgen?

Of we barbecueboxen bij je thuis bezorgen is helemaal afhankelijk van waar je woont.. Woon je in Meppel of in een aangrenzend dorp? Dan bezorgen we zeker weten bij je thuis. Woon je iets verder weg? Bel gerust even naar onze winkel of gooi een BBQ pakket in je mandje en check op de afrekenpagina of we bij jou thuis bezorgen.

Is het noodzakelijk om van tevoren een pakket te bestellen?

Heb je interesse in 1 van onze pakketten of onze boxen? Dan is het zeker aan te raden om van tevoren te bestellen. Alles wordt zo precies op maat voor je klaargemaakt. We hebben de boxen en pakketten niet kant & klaar in onze winkels liggen, dus direct een box meenemen is geen optie. Wel kan je bij een bezoek aan 1 van onze winkels natuurlijk zelf een pakket samenstellen.

Barbecuebox bestellen

Een barbecuebox bestellen en afhalen in Meppel of Wanneperveen is makkelijk. Plaats het pakket wat je wilt in je winkelmandje en kies in de check-out je afhaaldag en afhaallocatie. We maken je BBQ pakket vers voor je klaar op maat en zorgen ervoor dat het op de gekozen afhaaldag op de gekozen afhaallocatie voor je klaarligt. Liever niet online bestellen? Is uiteraard geen enkel probleem, bel ons dan via 0522246619 of kom langs in 1 van onze winkels.