Op zoek naar een smaakvolle steak die net even anders is? Probeer dan de Simmentaler Diamanthaas en ontdek zelf hoe mals en vol van smaak deze bijzondere steak is. Het vlees kom...
Stroganoff gehakt van het Limburgs kloostervarken & Blonde d'Aquitaine rund. Half-om-half dus. Op smaak gemaakt met stroganoff kruiden zonder kunstmatige toevoegingen.
Porterhouse Dry Aged Rubia Gallega combineert de malsheid van ossenhaas met de volle smaak van entrecote, met het bot ertussen voor extra karakter. Intens gerijpt, rijk van smaa...
Een imposante dry aged Tomahawk van Rubia Gallega rund, met diepe, kruidige smaak en boterzachte structuur. Perfect voor de grill en geliefd bij chefs wereldwijd.
Smaakvol gehakt van Alpin Fleckfieh, oftewel Simmentaler rund, traditioneel ras- en kruidengevoerd in de Oostenrijkse Alpen en het gehakt versgedraaid in eigen slagerij.
Lees meer