Smaakvol gehakt van Alpin Fleckfieh, oftewel Simmentaler rund, traditioneel ras- en kruidengevoerd in de Oostenrijkse Alpen en het gehakt versgedraaid in eigen slagerij.
Lees meer
Rib eye van het robuuste Charra uit de Spaanse regio Salamanca, bekend om zijn sterke karakter en unieke smaak. Door het dry aged proces krijgt deze ribeye een prachtige malse s...
Indrukwekkende beef hammer van Rubia Gallega, vol karakter en perfect voor low en slow bereiding. Stevig, smaakvol en ideaal als showstopper op de BBQ.
Karaktervolle dry aged entrecote van het Avileña-Negra Ibérica rund, met diepe smaaktonen en een boterzachte structuur. Spaans topvlees met een verfijnde bite en nootachtige i...
Dry aged ribeye van Spaans Avileña-Negra Ibérica rundvlees, vol karakter en intens van smaak. Perfect gerijpt voor een boterzachte structuur en een diepe, nootachtige vleessma...
Zachte tournedos van het Simmentaler rund met fijne structuur en subtiele smaak. Afkomstig uit de Alpen, waar de runderen gras en kruiden eten voor een puur en aromatisch result...
Simmentaler picanha, zorgvuldig gesneden en dubbel getrimd door onze Meesterslager tot dé perfecte steak. De Simmentaler picanha is op de peak of tenderness flashfrozen ingevro...
Op zoek naar een smaakvolle steak die net even anders is? Probeer dan de Simmentaler Diamanthaas en ontdek zelf hoe mals en vol van smaak deze bijzondere steak is. Het vlees kom...