•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Rubia Gallega Burgers

Rubia Gallega burgers, 21 dagen gerijpt. Vlees van dit Spaanse runderras is supersmaakvol, mooi gemarmerd en boterzacht.

Lees meer
Pas Rubia Gallega Burgers aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Bereidingswijze

    Productinformatie

    Rubia Gallega burgers, 21 dagen gerijpt. Vlees van dit Spaanse runderras is supersmaakvol, mooi gemarmerd en boterzacht.


    Rubia Gallega Burgers

    Een goede hamburger kun je de meeste mensen voor wakker maken, maar bij deze Rubia Gallega burgers gaat er nog even een tandje bij! De 21 dagen gerijpte burgers zijn supermooi gemarmerd en hebben die karakteristieke kruidige 'Rubia Gallega-smaak'. Mooi rood van kleur, supersmaakvol en heerlijk zacht vlees. Rubia Gallega staat namelijk bekend om de hoge mate van intramusculair vet, oftewel vet tussen de spieren. Dit vet verdeelt zich prachtig en zorgt voor boterzacht vlees. Rubia Gallega burgers zijn een klasse apart.

    Rubia Gallega Rund

    Het Rubia Gallega rund wordt in rap tempo populairder en dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat menig sterrenchef dit Spaanse runderras in zijn menu verwerkt. Niet zo vreemd ook, want dit robuuste rund kent een fantastische herkomst en een verfijnde karakteristieke smaak. Een duidelijk kenmerk van Rubia Gallega is de mooie marmering, oftewel: de aanwezigheid van intramusculair vet. Dit vet tussen de spieren zorgt namelijk voor boterzacht vlees. In Gallic is het bovendien gebruikelijk om runderen pas na twee tot zeven jaar te slachten, waardoor de smaak van het vlees verder rijpt. De dieren kennen een vrij leven waarin ze zich ten goede doen aan natuurlijk voer als gras, knollen en kruiden. Die herkomst proef je. Rubia Gallega rundvlees heeft een ietwat kruidige smaak. Steeds meer Spaanse boeren in de regio Gallicië richten zich op het fokken van dit populaire streekras. Zijn wij alleen maar blij om... Rubia Gallega burgers zijn zeker het proberen waard!


    Bereidingswijze

    Snelle bereidingswijze hamburger

    Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
    Sous vide: 1 uur op 52C en dan afgrillen

    Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina. 


    Ingredienten

    Rundvlees, ui, paprika, peper, gemodificeerd maïszetmeel, uipoeder, aroma, gistextract, foelie, zout, paprikapoeder, bloem (TARWE, bevat GLUTEN), suiker, plantaardige olie (zonnebloem), gist, GERSTEMOUT extract (bevat GLUTEN), emulgator (E472e), zout, water, stabilisator (E262), keukenzout, voedingszuur (E330), antioxidant (E300), dextrose, E300 ascorbinezuur


    Butcher's Notes

    Een lust voor 't ook toch? Zo mooi dieprood van kleur! Rubia Gallega is prachtig vlees, ook qua smaak, want het heeft iets heel karakteristiek. In deze burgers proef je dat kruidige goed terug, vind ik! 


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan
    Anderen bekeken ook