•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Big fat beefburger

Bereidingswijze

Een dikke vette burger doet het altijd goed, toch? Je kunt zo heerlijk variëren met burgers en het is eigenlijk zo makkelijk om te maken. Voor deze beefburger ben ik voor redelijk klassiek gegaan. Lekker caloriearmAmerikaanse kaas, ei, bacon, ui, sla, tomaat, augurk en natuurlijk juicy beefburgers. Die hebben we in alle smaken, dus leef je uit!

Bereidingswijze Big Fat Beefburger

 1. Doe een heel ei en een apart eiwit van nog een ei in de burgervorm en zet voor 30 seconde op de hoogste stand in de magnetron. Laat daarna afkoelen en verwijder uit de vorm.
 2. Verwarm een grote gietijzeren pan op het fornuis of op de barbecue.
 3. Snij ondertussen de ui, tomaat en augurk in mooie plakjes
 4. Bak de bacon knapperig in de pan en laat uitlekken op keukenpapier
 5. Bak daarna (of tegelijkertijd) de ui goudbruin heeft en zet apart.
 6. Snijd het broodje doormidden en smeer mayonaise op de snijkanten. Leg de twee helften vervolgens in de pan en laat krokant bakken. Laat het broodje afkoelen met de gebakken zijdes naar boven, anders stoomt het broodje zichzelf weer zacht.
 7. Bak nu de burgers in de pan, samen met het ei, tot beide zijden goudbruin zijn.
 8. Beleg het broodje nu met sla, augurk en tomaat. Leg daar een burger op, gevolgd door een plak amerikaanse kaas en daarna de gebakken bacon en ui. Leg daarop weer een burger, gevolgd door een plak amerikaanse kaas, het ei, en flink wat Innocent Blood saus! De burger is best groot dus een prikker er doorheen kan ook geen kwaad

ENJOY!

Recepten