Kipdijfilet van Hollands Scharrelaar, 100% Hollandse kip met vrije uitloop en natuurlijk gevoerd met 70% granen. Proef het goede leven en ga voor kwaliteit!
Pulled pork is helemaal hot en happening, maar aangezien de bereiding heel wat uren in beslag neemt, kunnen we ons heel goed voorstellen dat je die tijd niet altijd hebt. Hoe ma...
Secreto Iberico van het fameuze Spaanse Ibérico varken. NB: Houd er rekening mee dat wanneer je een hoger gewicht bestelt, dat er meerdere lapjes secreto in de verpakking z...
Bavettespies van het Amerikaanse Black Angus PRIME rund. Op de foto zitten er uien tussen de stukjes vlees. De spiezen worden zonder ui geleverd omdat deze slap worden...
Iberico ribfingers (carne de costilla), oftewel gemarmerde stukjes vlees die één voor één worden versneden uit de ribben van het Spaanse Iberico varken.
Deze geelpoot Landes kip heeft het Label Rouge, dit betekent dat de kip lang geleefd heeft onder de allerbeste omstandigheden. Het Label Rouge keurmerk gaat veel verder dan het ...
Bresse kip uit de gelijknamige Franse regio Bresse in het Midden-Oosten van Frankrijk. Het eerste dier in Frankrijk dat naamsbescherming ontving (AOC). AOC staat garant voor sup...