•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Gegrilde Iberico Ribfingers

Bereidingswijze

Ribfingers zijn momenteel een enorme BBQ hit en dat is natuurlijk niet voor niets. Ze zijn multi-inzetbaar en zo zo lekker. Je kunt ze eten als snack met een goede sambalmayo, als lunch tussen een pita of als hoofdgerecht. Ribfingers zijn eigenlijk altijd lekker. Vooral als je kiest voor Ibérico (dóen), want dit vleesras is lekker vet en als je de ribfingers goed grillt, krijg je een lekkere knak als je erin bijt. Dat is dus wat je wilt!

Dit recept is ontzettend easy om te maken, maar wie zegt dat lekker eten moeilijk moet zijn?

Bereiding Iberico ribfingers 

  1. Verwarm de barbecue op 180 graden.
  2. Maak een rub van de ingrediënten zónder zout en peper.
  3. Zout en peper de rib fingers rondom.
  4. Verspreid daarna de rub over de rib fingers.
  5. Leg de ribfingers op de BBQ en blijf erbij. Draai regelmatig om want door het vet krijg je wel wat vlammen in de BBQ
  6. Wanneer de rib fingers  aan alle kanten een mooi kleurtje hebben én lekker krokant zijn, zijn ze klaar 

Recepten
Producten voor dit recept