•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Curry scharrelkipfilet

Curry scharrelkipfilet van Hollandse scharrelkip. Eerlijke kip met meer smaak!

Lees meer
Dit product is momenteel niet op voorraad.
 • Persoonlijk advies
 • Grootste slagersassortiment
 • Kies zelf je afhaaldag
 • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
 • Productinformatie

  Curry scharrelkipfilet van Hollandse scharrelkip. Eerlijke kip met meer smaak!


  Wat is curry scharrelkipfilet?

  Kipfilet is misschien wel één van de meest gegeten vleessoorten ter wereld en dat is natuurlijk niet zo gek. Het is vlees uit 't borstdeel: mager, licht verteerbaar en natuurlijk superveelzijdig. Je kunt er alle kanten mee op in de dagelijkse keuken. Zo ook deze curry scharrelkipfilet. Alvast heerlijk gekruid (uiteraard zonder kunstmatige toevoegingen, duh!). Lekker bij een rijstgerecht, maar ook heerlijk in de salade. 

  Scharrelkipfilet van Hollandse scharrelkip

  Deze scharrelkipfilet komt van Hollandse scharrelkip, kip met een beter leven. Bij ons geen plofkippen of onnodige kunstmatige toevoegingen, maar een gezonde kip, waarvan we exact weten waar hij vandaan komt. Boerderijkip is een slagerskeurmerk, waarbij de herkomst van de kip onder streng toezicht ligt. De kippen groeien op in stallen waarin het dag- en nachtritme is gewaarborgd en waar ze de hele dag door toegang hebben tot water en gezond en plantaardig voedsel (waarvan 70% bestaat uit granen). De dieren kunnen ook naar buiten en bepalen zelf wanneer ze weer naar binnen gaan. De goede leefomstandigheden zorgen voor een sterke gezonde kip en dat is natuurlijk win-win. Vanzelfsprekend vinden we dierenwelzijn een absolute must in onze branche, maar het komt ook nog eens de smaak ten goede. Wetende dat een kip slechts één borst en dus ook maar één filet heeft, zou je dus eigenlijk weg moeten blijven van de kiloknallers. Want één en één is immers twee... 

  Ingredienten

  Kip, plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem), groenten (ui, paprika, knoflook, prei), zout, specerijen (kurkuma, peper, paprika, chilies, gember, koriander, kardemom, fenegriek, komijn), natuurlijke aroma's, kurkuma extract, lavas.

  Butcher's Notes

  In de winkels hebben we altijd veel vraag naar verschillende soorten kipfilet, dus als we ze toch in de toonbank leggen, kunnen we ze evengoed online ook 'in de toonbank' leggen. Kipfilet is immers altijd goed en voor de snelle hap is het toch handig, als 'ie ook alvast op smaak is gemaakt?


  Wat vind je van dit product?
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan