• 0522 24 66 19  (Meppel)
    • Vlees met fijne herkomst
    • Eigen worstmakerij
    • Vakmanschap door eigen slagers

Lantinga Slagerij & Vershuis

  1. 8 recepten voor de lekkerste spareribs

    8 recepten voor de lekkerste spareribs

    Low&slow BBQ’en neemt de laatste jaren enorm toe in populariteit, en dat is natuurlijk niet voor niets. Heb je wel eens homemade ribs van de BBQ gehad? Heaven! Begrijp ons niet verkeerd, we zijn ook nog steeds gek op spiesen, burgers en braadworsten van de grill voor de snelle BBQ sessie, maar als je toch een keer tijd over hebt in het weekend, dan is een low en slow sessie écht een aanrader..

  2. Kerst 2021

    Kerst 2021

    Al druk aan het aftellen voor kerst? Wij in ieder geval wel, want voor je ’t weet is ’t zover! Onze webshop is in ieder geval weer bijna helemaal ready voor de kerstdagen.]

  3. Meester Worstmaker, wat is dat precies?

    Meester Worstmaker, wat is dat precies?

    We maken er geen geheim van dat we trots zijn op onze mannen uit de worstmakerij. Achter de schermen op onze productielocatie in Wanneperveen aan de Veneweg worden namelijk dagelijks de lekkerste producten gemaakt door de mannen die je niet dagelijks in onze slagerijen ziet. Droge worst wordt gedroogd, rookworsten worden gerookt en de saucijsjes worden opgestopt. Dit is uiteraard nog maar een kleine greep uit de werkzaamheden van de mannen die voor dag en dauw opstaan om de winkels (en webshop) gevuld te krijgen met huisgemaakte producten waar écht vakmanschap voor vereist is.  

  4. Quickfrozen!

    Quickfrozen!
    Quickfrozen / Flashfrozen: onze speciale manier van invriezen

    Bij een groot deel van ons online assortiment aan vlees staat als opslagconditie 'Diepvries / Quickfrozen'. Maar waarom slaan wij vlees op in de vriezer en misschien nog wel belangrijker: hoe vriezen we dat vlees precies in?