Al druk aan het aftellen voor kerst? Wij in ieder geval wel, want voor je ’t weet is ’t zover! Onze webshop is in ieder geval weer bijna helemaal ready voor de kerstdagen.]

Bestellen voor kerst

Dit jaar doen we het een beetje anders dan anders, om in verband met corona de meeste drukte bij onze winkel in Meppel te voorkomen én extreem lange wachtrijen bij onze pick-up locatie aan de industrieweg te voorkomen, want we snappen dat jullie daar niet op zitten te wachten.

Zoals je misschien al gezien hebt, is ons volledige assortiment momenteel niet meer beschikbaar in onze webshop. Wij hebben er bewust voor gekozen om niet alles bestelbaar te maken deze kerst. Dus alles wat je online kan vinden is te bestellen voor kerst, voor de rest ben je van harte welkom in één van onze winkels op de dagen voor kerst. We zorgen ervoor dat we alles ruim op voorraad hebben.

Kan je niet vinden wat je wilt hebben en twijfel je of je het moet bestellen voor de kerstdagen omdat je een hele specifieke wens hebt? Bel gerust even naar onze winkel of mail naar info@lantingaonline.nl, dan geven we je graag antwoord op je vragen.  

 

> Bestel dit jaar op tijd; bestellen is namelijk mogelijk tot maandagavond 20 december 21:00 uur. Vanaf dat moment zal de webshop sluiten en kunnen we ook geen telefonische bestellingen meer aannemen.