Sappig en vol van smaak, dit buikspek zonder zwoerd van Frans porc au grain is ideaal om te stoven, roosteren of langzaam te garen. Authentiek vlees met een mooie vetstructuur.<...
De brisket "pecho" is een bijgesneden whole packer zonder ear. Hier zit een getrimde point en het mooie stuk van de flat aan. In Amerika by far de meest gebruikelijke ...
Schweine haxe van het Limburgs kloostervarken. Perfect geschikt voor langzame bereidingen en ideaal voor koude dagen of gezellige avonden met vrienden of familie!
Kalfswangen van het Blonde d'Aquitaine kalf. De wangen zijn al ontvliesd en kunt u zo bereiden. alles wat er nog op zit draagt bij aan de smaak (het vetrandje etc)
Heel Iberico speenbig met mals, fijn vlees en een zacht krokant vel, perfect om in zijn geheel te roosteren. Authentieke Spaanse klasse voor een bijzondere maaltijd.
Wang Secreto Slices van Iberico zijn flinterdunne, sappige plakjes varkensvlees met rijke smaak en perfecte vetstructuur, ideaal om kort te grillen of bakken.
Indrukwekkende beef hammer van Rubia Gallega, vol karakter en perfect voor low en slow bereiding. Stevig, smaakvol en ideaal als showstopper op de BBQ.
Sappige en rijk gemarmerde schouder van het Spaanse Ibérico varken, perfect voor low & slow bereidingen. Diepe, nootachtige smaak en boterzachte textuur na langzaam garen.<...
Sappig en vol van smaak, dit buikspek zonder zwoerd van LIVAR is perfect om langzaam te garen of te marineren. Gemaakt van het Limburgs kloostervarken, puur en ambachtelijk vlee...