Brisket (pecho) Flat Black Angus USA
De brisket "pecho" is een bijgesneden whole packer zonder ear. Hier zit een getrimde point en het mooie stuk van de flat aan. In Amerika by far de meest gebruikelijke snit.
De brikset pecho heeft een vetbedekking wat je eventueel zelf weg kunt trimmen (maar wij laten het er altijd op). Houdt rekening met 10 tot 20% vetverlies als je hem helemaal kaal wilt trimmen.
Productinformatie
De brisket "pecho" is een bijgesneden whole packer zonder ear. Hier zit een getrimde point en het mooie stuk van de flat aan. In Amerika by far de meest gebruikelijke snit.
De brikset pecho heeft een vetbedekking wat je eventueel zelf weg kunt trimmen (maar wij laten het er altijd op). Houdt rekening met 10 tot 20% vetverlies als je hem helemaal kaal wilt trimmen.
De brisket "pecho" is een bijgesneden whole packer zonder ear. Hier zit een getrimde point en het mooie stuk van de flat aan. In Amerika by far de meest gebruikelijke snit.
De brikset pecho heeft een vetbedekking wat je eventueel zelf weg kunt trimmen (maar wij laten het er altijd op). Houdt rekening met 10 tot 20% vetverlies als je hem helemaal kaal wilt trimmen.
Ingredienten
Recepten